Fillers? Ja. Voor de mooiste versie van mezelf.

Vetrouw net als Sylvie Meis ook op hyaluronzuur fillers.

Fillers? Ja. Voor de mooiste versie van mezelf.

Vetrouw net als Sylvie Meis ook op JUVÉDERM®.

Ondersteun jouw schoonheid met hyaluronzuur fillers. 

Een sterk zelfvertrouwen maakt veel dingen makkelijker in het leven. Tevreden zijn met je uiterlijk speelt daarbij een grote rol. Iedereen heeft zijn eigen schoonheidsideaal. Waar de één op zoek is naar wat meer volume of lifting, wil de ander zoveel mogelijk terug naar een jongere versie van zichzelf. Hyaluronzuur fillers bieden je de mogelijkheid dit resultaat te bereiken zonder operatieve ingreep. 

Het frisse uiterlijk met natuurlijke uitstraling is één van de handelsmerken van de 43-jarige Sylvie Meis, succesvol presentatrice, moeder en model. Zij vertrouwt volledig op hyaluronzuur fillers, waardoor zij zich iedere dag mooi en zelfverzekerd voelt. ‘Ik heb geen schoonheidsideaal, ik heb een welzijnsideaal! Als mijn spiegelbeeld een glimlach op mijn gezicht tovert, dan kan ik de hele wereld aan.’ 

Meer informatie over fillers en de mogelijke behandelingen? Maak dan een afspraak met onze erkende en goed opgeleide cosmetische artsen. 

Maak een afspraak met een specialist

* Op basis van marktonderzoek onder ruim 1700 zorgprofessionals in 16 internationale markten.

Vertrouw ook op ‘s werelds nummer 1 merk hyaluronzuur fillers

Aestec hyaluronzuur fillers JUVÉDERM® | Maili ® zijn wereldwijd de bestverkochte hyaluronzuurfillers met hoge kwaliteitsnormen & innovatieve technologie en een breed scala aan mogelijkheden. Geen wonder dat beauty icoon Sylvie Meis telkens weer kiest voor JUVÉDERM®.

Hyaluronzuur fillers voor jouw ideale schoonheid.

Soms stoor je je alleen aan iets kleins. Of aan bepaalde zones die inde loop der jaren wat volume en stevigheid hebben verloren. De fillerreeks van JUVÉDERM®/Maili ® zijn ontwikkeld om verschillende delen van het gezicht te behandelen, afhankelijk van de resultaten die je wilt bereiken!

Hoge patiënt tevredenheid

‘Dolblij’ of ‘tevreden’ te zijn meteen na behandeling met Juvéderm® VOLUMA, onderdeel van de JUVÉDERM® productlijn.

Natuurlijk resultaat 

Een natuurlijke uitstralingen een natuurlijk gevoel.*

Langdurige werking

Afhankelijk van de gekozenbehandeling blijven de resultaten van Aestec hyaluronzuur fillers assortiment 9-24 maanden zichtbaar.

* De conclusie ‘natuurlijke uitstraling’ en een ‘natuurlijk gevoel’ is gebaseerd op een 12 maanden durend onderzoek naar de effecten van Juvéderm® VOLBELLA®. § 110 van de 115 patiënten in het onderzoek. 

Hyaluronzuur - Hydratie met veel voordelen.

Naarmate we ouder worden, neemt het natuurlijke hyaluronzuurgehalte van de huid echter aanzienlijk af; de huid verliest volume en wordt slapper. JUVÉDERM® fillers op basis van biotechnologisch geproduceerd hyaluronzuur bieden hierbij uitkomst.

De voordelen 
Minimaal invasieve behandeling, geen operatieve ingreep, poliklinische procedure, doorgaans direct effect en in tegenstelling tot gezichtscrèmes met hyaluronzuur kan de filler in diepere weefsellagen worden geïnjecteerd en (weer) volume opbouwen.

Diverse toepassingsgebieden.

Volite™

Hydratatie van het gezicht, de hals, de handen en het decolleté. 

Vobella™

Subtiele verbetering van de lippen, fijne lijntjes rondom de ogen, voorhoofd en bovenlip, wallen verminderen. 

Volift™

Volume van de lippen, diepe rimpels en lijnen, herstel van gezichtscontouren.

Voluma™

Herstellen en aanbrengen van volume in het gezicht zoals jukbeen en slapen.

volux™

Structuur herstellen en aanbrengen in kin- en kaaklijn.

Volite™

Hydratatie van het gezicht, de hals, de handen en het decolleté. 

Vobella™

Subtiele verbetering van de lippen, fijne lijntjes rondom de ogen, voorhoofd en bovenlip, wallen verminderen. 

Volift™

Volume van de lippen, diepe rimpels en lijnen, herstel van gezichtscontouren.

Voluma™

Herstellen en aanbrengen van volume in het gezicht zoals jukbeen en slapen.

volux™

Structuur herstellen en aanbrengen in kin- en kaaklijn.

Met het filler assortiment van JUVÉDERM® kunnen de meeste behandelwensen worden vervuld. 

Holistische behandeling voor een optimaal resultaat.
Bij een holistische behandeling worden jouw specifieke behoeften niet afzonderlijk bekeken, maar richt het zich op het totaalbeeld van je gezicht voor de meest optimale verbetering van je uitstraling. Simpel gezegd: je cosmetisch arts behandelt geen afzonderlijke rimpels, maar behandelt de zones en structuren die nodig zijn om jouw gewenste uitstraling te bereiken. Naast hyaluronzuurfillers worden, indien nodig, ook toxines gebruikt om expressierimpels te verminderen, om zo het gewenste uiterlijk te bereiken. 

Plan een gratis consult

De weg naar jouw ideale uitstraling

1

De juiste arts

De behandeling dient te worden uitgevoerd door een erkend en goed opgeleide arts. Voor de best mogelijke resultaten leiden wij artsen op binnen het Allergan Medical Institute voordat zij deze minimaal invasieve behandelingen met onze fillers uitvoeren.

2

Het belang van consultie

Het consult in een kliniek is heel belangrijk, want tijdens dit gesprek kun je je wensen kenbaar maken bij de arts die vervolgens een persoonlijk behandelplan opstelt. Bereid je goed voor op dit gesprek, zodat je de arts precies kunt laten zien en uitleggen welke elementen in je gezicht jou storen of graag verbeterd zou willen zien. Natuurlijk zal de arts ook stilstaan bij jouw eventuele vragen en/of zorgen rondom de behandeling.

3

De juiste kwaliteit

Doe het zoals Sylvie Meis. Vertrouw ook op de kwaliteit vanJUVÉDERM®. Niet alle hyaluronzuurfillers bieden zulkelangdurige en natuurlijk uitziende resultaten.

Plan een gratis consult

Behandeling op maat.

Dankzij de geavanceerde technologie kan de behandeling volledig op jou persoonlijk worden afgestemd met een selectie of combinatie van diverse JUVÉDERM® fillers.

Je arts zal tijdens de consultatie samen met jou een persoonlijkbehandelplan opstellen om de gewenste resultaten te kunnen bereiken – of je er nou minder moe of bedroefd wilt uitzien of gewoon aantrekkelijker. 

Overtuigende resultaten.

De fillers van JUVÉDERM® staan bekend om hun natuurlijk uitziende resultaten*. En gelukkig hoef je hier ook niet lang op te wachten – over het algemeen is het resultaat direct na de behandeling al zichtbaar. Overtuig jezelf: de foto’s tonen het resultaat van een patient gedurende de uitvoering van een behandelplan.

juvederm voor de behandeling - aziatische model
Vóór de behandeling
juvederm sessie - aziatische model
sessie 1 + 2ml
juvederm sessie - aziatische model
sessie 1 + 2ml
juvederm sessie - aziatische model
sessie 1 + 4ml

Wil je weten hoe een persoonlijk behandelplan er voor jou zou kunnen uitzien? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend consult met een van onze artsen.

Plan een gratis consult

* De conclusie ‘natuurlijke uitstraling’ en een ‘natuurlijk gevoel’ is gebaseerd op een 12 maanden durend onderzoek naar de effecten van Juvéderm® VOLBELLA®.

Veelgestelde vragen – nuttige antwoorden. 

1

Hoe snel zie ik resultaat?

Over het algemeen is het resultaat van de behandeling direct zichtbaar. 

2

Hoe lang houdt het effect aan?

Afhankelijk van de filler en dosering kunnen de resultaten van de behandeling tot 24 maanden aanhouden. Het effect hangt ook af van je individuele metabolisme en de geïnjecteerde hoeveelheid. 

3

Wie kan de behandelingen uitvoeren?

Een behandeling met JUVÉDERM® fillers mag alleen worden uitgevoerd door gekwalificeerde artsen, zoals cosmetisch artsen (KNMG), dermatologen of plastisch chirurgen.

4

Voel ik iets van de behandeling?

De meeste patiënten voelen alleen lichte prikjes tijdens de behandeling. Soms wordt vóór de behandeling een verdovende crème aangebracht. Bovendien bevatten alle JUVÉDERM® fillers het plaatselijke verdovingsmiddel lidocaïne, dat ongemakken tijdens de behandeling zal verminderen. 

5

Waar moet ik na de behandeling op letten?

JUVÉDERM® adviseert het volgende voor na de behandeling: 

  • Gebruik 12 tot 24 uur geen make-up op de behandelde zones en masseer deze niet.
  • Vermijd gedurende 2 weken intens zonlicht, zonnebanken en temperaturen onder het vriespunt.
  • Beoefen idealiter minimaal 2 dagen geen sport.
  • Bezoek gedurende 2 weken geen sauna's en stoombaden.
6

Hoe snel kan ik mijn dagelijks leven weer oppakken?

Aangezien het slechts een minimaal invasieve ingreep is, is de hersteltijd over het algemeen relatief kort. Dit hangt sterk af van de behandelde zones. De meeste patiënten kunnen, afhankelijk van de behandeling, onmiddellijk hun dagelijkse routine weer hervatten.

7

Kunnen anderen zien dat ik iets heb laten doen?

Professioneel advies van een arts en het gebruik van hoogwaardige en veilige producten zijn van cruciaal belang. JUVÉDERM® fillers integreren* zeer goed in het onderhuidse weefsel, zodat je er natuurlijk blijft uitzien. 

* Op basis van in vivo onderzoek blijkt dat een filler die goed integreert in het eigen weefsel een natuurlijke uitstraling en een natuurlijk gevoel geeft.

Zullen we kennismaken?

Weet je al wat je wilt, of wil je eerst meer informatie? Samen met de cosmetisch arts bespreek je de opties en krijg je een persoonlijk behandelplan. Het eerste consult is altijd gratis en vrijblijvend.

Plan direct een gratis consult