aestec

Een strakke kaaklijn en gedefinieerde gezichtscontouren met kaaklijn fillers

Ben je op zoek naar een veilige, effectieve en natuurlijk ogende manier om je kaaklijn te verstrakken met behulp van fillers? Bij Aēstec benadrukken we jouw natuurlijke schoonheid door wetenschap en esthetiek te combineren. Wij werken met Juvéderm® hyaluronzuur fillers, die zorgen voor een effectief maar natuurlijk ogend resultaat. Hiermee onderscheiden we ons van andere cosmetische klinieken. Voor een eerlijk advies en natuurlijk ogend resultaat ga je naar Aēstec: de best beoordeelde cosmetische kliniek van Nederland.

Behandeling

Kaaklijn fillers
Plan een behandelingaestec

Een strakke kaaklijn kan best jaloersmakend zijn. Net zoals de kin is de kaaklijn ook een ontzettend belangrijk onderdeel van het gezicht. Wanneer je hier onzeker over bent kan dat enorm vervelend zijn. Je kunt een kaaklijn filler gebruiken wanneer je jouw mooie contouren in het gezicht weer terug wilt krijgen. Met een kaaklijn filler kan namelijk niet alleen de verslapte huid worden versterkt, ook kunnen contouren worden teruggebracht door de kaaklijn te shapen.

Een kaaklijn correctie met kaaklijn fillers

Kaaklijn fillers, ook wel injectables genoemd, is een behandeling die jouw kaaklijn hernieuwd volume en contouren geeft. Door op de juiste plaatsen in de kaaklijn en in de kin de juiste hoeveelheid fillers te plaatsen, creëert het een meer gedefinieerd gezichtsprofiel. De filler verbetert de definitie van de kaaklijn, wat resulteert in een verminderde onderkin.

Juvéderm®, het nummer één meest verkochte merk hyaluronzuur fillers

De kern van een Juvéderm® kaaklijn filler bestaat uit hyaluronzuur, een stof die van nature in ons lichaam voorkomt. Dit hoogwaardige ingrediënt zorgt niet alleen voor een langdurig resultaat, maar ook voor een veilige en natuurlijk ogende verbetering van je uiterlijk. Bij Aēstec werken we daarom ook enkel met Juvéderm® fillers, hét beste merk filler voor een natuurlijke kaaklijn correctie. 

Hoe werkt een kaaklijn filler behandeling?

Merk jij dat jouw eens zo strak gevormde kaaklijn tekenen van veroudering en verslapping vertoont? Dankzij Juvéderm® hyaluronzuur fillers kun je eenvoudig je kaaklijn verstrakken en tegelijkertijd de kwaliteit van je huid verbeteren. 

Met precisie worden de kaaklijn fillers ingespoten langs de kaaklijn, om zo het volume en de definitie te verbeteren. Met behulp van de in de filler aanwezige stof hyaluronzuur, bereiken we de gewenste resultaten. Bovendien stimuleert hyaluronzuur de productie van collageen, wat de huidstructuur verbetert en de kaaklijn langdurig versterkt. 

De gespecialiseerde artsen van Aēstec houden bij een kaaklijn filler behandeling rekening met de natuurlijke vorm van je gezicht, wat altijd resulteert in een natuurlijk resultaat.

Kaaklijn fillers voor en na

Het resultaat van een kaaklijn filler behandeling bij Aēstec is altijd natuurlijk en realistisch door onze holistische aanpak. Bekijk onze voor- en na foto’s om het resultaat van andere klanten te zien. Zo zie je goed wat kaaklijn fillers kunnen doen en hoe subtiel en natuurlijk het effect is.

aestec-kin-en-kaaklijn-fillers

Waarom Juvéderm® kaaklijn fillers?

Bij Aēstec werken we uitsluitend met Juvéderm® hyaluronzuur fillers, ‘s werelds nummer één meest verkochte merk hyaluronzuur fillers. Ontdek hier de voordelen:

Versterkte kaaklijn: Juvéderm® hyaluronzuur fillers zijn ontwikkeld om een natuurlijk verbeterde kaaklijn te bereiken. 

Veiligheid: Juvéderm® fillers worden al 23 jaar gebruikt en er zijn al meer dan 100 miljoen behandelingen wereldwijd mee uitgevoerd. 

Langdurig effect: Juvéderm® kaaklijn fillers bieden langdurige resultaten, waarbij de effecten tot wel 18-24 maanden kunnen aanhouden. 

Natuurlijk resultaat: Je hoeft je geen zorgen te maken dat je omgeving merkt dat je een cosmetische behandeling bent ondergaan. Juvéderm® fillers zorgen voor een fris, natuurlijk ogend resultaat.

De voor- en nadelen van kaaklijn fillers

Kaaklijn fillers bieden een oplossing voor het verstrakken van je kaaklijn, waardoor de gezichtscontouren weer mooi gedefinieerd worden. Het resultaat? Een frisse en jeugdige uitstraling. 

Bij Aēstec nemen onze ervaren artsen uitgebreide voorzorgsmaatregelen om mogelijke bijwerkingen te verminderen. We kijken zorgvuldig naar je medische geschiedenis, voeren uitgebreide gesprekken en maken gebruik van geavanceerde injectietechnieken om risico’s te verminderen en jouw comfort te vergroten. Daarbij gebruiken wij een verdovende crème voorafgaand aan de behandeling waardoor je de prikjes bijna niet zult voelen. 

Bovendien behandelen we bij Aēstec als een van de eerste klinieken in Nederland onder het toezicht van echografie. Dit draagt bij aan jouw veiligheid tijdens de behandeling, en een mooier resultaat na de behandeling.

Voordelen van kaaklijn fillers

Al na één behandeling een strakke en duidelijk zichtbare kaaklijn.
Verslapte huid en rimpels worden tegengegaan, wat resulteert in een verbeterde kaaklijn contour.
Cosmetische operaties kunnen worden voorkomen met kaaklijn fillers.
Bij ruim 99% van onze klanten is het resultaat naar wens. Correcties vinden vrijwel nooit plaats, maar kunnen eenvoudig worden aangebracht. 
Is het resultaat toch niet naar wens? Dan kan de kaaklijn filler altijd worden opgelost.
Plan een behandeling in

Hoe lang blijven kaaklijn fillers zichtbaar?

Bij Aēstec maken we gebruik van Juvéderm® fillers, hét nummer 1 meest verkochte merk voor hyaluronzuur fillers. Een kaaklijncorrectie met Juvéderm® fillers toont direct zichtbare resultaten die tot wel 24 maanden na de behandeling aanhouden. 

Vergelijkbaar met andere behandelgebieden, is een touch up na 2 jaar nodig om het gewenste effect te behouden. Er is slechts een kleine hoeveelheid filler nodig om het resultaat te verfrissen.Het resultaat van de kaaklijn filler zal direct na de behandeling zichtbaar zijn.

Het optimale resultaat is na ongeveer 2 weken zichtbaar. Je kan hier dus rekening mee houden als je evenementen of belangrijke afspraken op de planning hebt staan.

Wat kost een kaaklijn filler behandeling?

Bij Aēstec werken ervaren en KNMG gecertificeerde cosmetische artsen. Naast de kosten van de kaaklijn fillers betaal je voor de expertise, ervaring en behandeling door de arts.

Eén milliliter Juvéderm® kaaklijn filler bedraagt 550,- euro. Hoeveel milliliter kaaklijn filler nodig is, hangt af van de mate van verslapping en veroudering van de huid.

Plan nu jouw kaaklijn filler behandeling

Wil jij de voordelen van kaaklijn fillers ervaren? Bij Aēstec bereik je een gedefinieerde kaaklijn die je gezichtsprofiel versterkt. Met Juvéderm® fillers, de ervaring van onze artsen en een toewijding aan natuurlijke resultaten, kun je met vertrouwen een online afspraak maken. Neem vandaag nog de eerste stap naar een jeugdige en verjongde uitstraling. 

Je kunt ook een e-mail sturen naar info@aestec.nl of bellen naar +31 (0) 20 244 0012.