aestec

Veelgestelde vragen

Een cosmetische behandeling kan veel vragen met zich meebrengen. Hieronder zijn de meest gestelde vragen van onze klanten op een rij gezet.

FAQ

Veelgestelde vragen
aestec
1

Doet een behandeling met injectables pijn?

Nee. Een Botox © behandeling is pijnloos omdat wij de dunste naald gebruiken die er wereldwijd bestaat (THE INVISIBLE NEEDLE). Ook een filler behandeling is niet pijnlijk omdat er verdovingsmiddel in de fillers zit. Een lipbehandeling kan wel gevoelig zijn omdat de lippen erg goed doorbloed zijn en veel zenuwen liggen, hiervoor gebruiken wij speciale verdovingscr me. Daarnaast gaan onze artsen erg nauwkeurig en heel voorzichtig te werken waardoor er geen ongemak gevoeld wordt.

2

Hoelang kan ik genieten van de resultaten?

Wij gebruiken we alleen originele merk Botox ©, de werking hiervan is 3 tot 4 maanden. FIVE Clinics werkt met het nummer 1 hyaluronzuur filler merk wereldwijd: Juv derm waarvan de werking 18-24 maanden blijft. Tevens is het zo dat er nadien enkel een touch-up nodig is met kleine hoeveelheden fillers nodig is om het resultaat bij te houden.

3

Binnenkort heb ik een belangrijk evenement, wanneer kan ik het beste een afspraak inplannen?

De resultaten na een filler behandeling zijn direct zichtbaar en met twee weken zal het resultaat optimaal zijn. We adviseren 2 weken uw afspraak in de plannen vooraf aan een belangrijk event.

4

Hoe kan het dat de prijzen bij klinieken verschillen voor botox en fillers, wat is het verschil bij FIVE Clinics?

Wij raden iedereen aan zich goed te laten adviseren voor een injectables behandeling om zo een weloverwogen keuze te kunnen maken. Hiervoor is het belangrijk om niet alleen de prijzen/producten met elkaar te vergelijken, maar naar de deskundigheid en ervaring van de artsen te kijken.

De combinatie van productkeuze, ervaring, talent en wetenschappelijk onderbouwing van artsen maakt dat er verschil in prijzen zijn binnen verschillende klinieken. Bij FIVE Clinics worden de prijzen berekend om het allerbeste resultaat en hoogste kwaliteit te leveren met het meest duurzame resultaat.

5

Ik maak gebruik van een uitgebreid skin care routine, waarom zou ik dan nog fillers gebruiken?

(Dure) serums en crèmes kunnen uw huid goed verzorgen en elastisch houden, maar ze kunnen één belangrijk gevolg van veroudering niet verhelpen: volumeverlies. Waar jonge mensen op cruciale plaatsen in het gezicht volume hebben, zorgt het verlies van volume voor een vermoeide, soms chagrijnige uitstraling. Fillers worden toegepast om rimpels te verzachten en/of volume terug te geven, zodat uw gezicht er minder vermoeid, zachter en voller uitziet.

6

Ik ben bang voor een onnatuurlijk resultaat, hoe werken jullie hiermee?

Wij zijn als cosmetisch kliniek geheel gespecialiseerd in alleen injectables waardoor we overal rekening mee houden, natuurlijk iemands unieke gezichtskarakters en leeftijd, maar ook iemand karakter, beroep en etniciteit voordat we een behandelplan opstellen. Omdat we vanuit een holistische aanpak werken bekijken we iemand gehele gezicht zodat er geen onnatuurlijke resultaten kunnen ontstaan en geven ook duidelijk aan als we iets niet kunnen behandelen om onnatuurlijke resultaten te voorkomen.

7

Vanaf welke leeftijd is het geschikt om te beginnen met injectables behandelingen?

We behandelen alleen personen boven de 18 jaar. We geven per leeftijdscaterogie advies, zodat we iemands unieke kenmerken en het verouderingsprocess dat vanaf 20 jaar begint al gelijk kunnen meenemen. Voor elke leeftijdscategorie geven we aan wat het beste bij iemand past, er is geen specifieke leeftijd wanneer iemand met injectables moet beginnen. Wel adviseren we dames rond de 40 jaar die overwegen om er frisser uit te zien dit niet lang uit te stellen, omdat er met kleine behandelingen veel verouderingsprocess uitgesteld kunnen worden zodat op een latere leeftijd geen ‘’herstelwerk’’ plaats hoeft te vinden.

Zullen we kennismaken?

Weet je al wat je wilt, of wil je eerst meer informatie? Samen met de cosmetisch arts bespreek je de opties en krijg je een persoonlijk behandelplan. Het eerste consult is altijd gratis en vrijblijvend.

Plan direct een gratis consult
phone
Bel 020 - 2440012
WhatsApp ons
Gratis Consult