Why we love what we do

Het is onze passie om jou te helpen op een natuurlijk ogende manier mooi ouder te worden. Zodat jij zelfverzekerd de deur uit kunt en je bezig kunt houden met wat er écht toe doet, genieten van het leven.

Over Aēstec

Why we love what we do.
aestec
01.

Holistisch behandelen

Aēstec richt zich op een holistische benadering. Bij een holistische benadering wordt er gekeken naar alle elementen van het gezicht en niet zozeer naar enkel de rimpels en plooien, maar naar gezichtscontouren, symmetrie en verfijning.

Hoewel iedereen een andere definitie heeft van schoonheid, is een aantrekkelijk gezicht vaak gebaseerd op symmetrie, balans en harmonie. Hierdoor blijft het gezicht in verhouding wat leidt tot een natuurlijk resultaat.

Mede dankzij deze onderscheidende en innovatieve benadering, heeft de Aēslift Liquid Facelift de afgelopen jaren haar populariteit gewonnen in onder andere Nederland, Belgie en Duitsland en is erg geliefd bij talloze mensen en bekende nederlanders in de doelgroep 40-plus.

02.

The Art of Graceful Aging

Gezond ouder worden is een privilege, maar bij Aēstec snappen wij dat het moeilijk kan zijn om je spiegelbeeld te zien veranderen. Met de Art of Graceful Aging willen wij jou helpen om op een natuurlijke ogende manier mooi ouder te worden, om daarmee de innerlijke kracht en jouw zelfvertrouwen weer naar boven te halen.

03.

Onze drie kernwaarden

Veiligheid

Voor ons is niets belangrijker dan jouw veiligheid. Daar zijn onze diensten op vastgesteld en het is dé reden waarom onze diensten alleen op je worden uitgevoerd door een medisch professional. Aēstec behoort daarnaast tot een van de eerste klinieken in Nederland die filler behandelingen aanbiedt onder het toezicht van echografie. Dit maakt onze behandelingen nog veiliger en optimaliseert het resultaat.

Medische validatie

Wetenschappelijke onderzoeken nemen wij heel serieus. We doen niet aan wonderclaims. Onze diensten zijn gebaseerd op gedegen onderzoek.

Krachtige resultaten

Onze diensten werken met weinig tot geen hersteltijd. Op deze manier kun je jouw afspraak makkelijk tijdens een lunchpauze plannen. De resultaten zijn voor een lange tijd, is makkelijk te onderhouden en hebben een duurzame werking.

Drs. Marwah Doestzada ( V )

Marwah Doestzada, BIG-geregistreerd arts, MD, PhD-kandidaat UMC-Groningen en lid van de Nederlandse Vereniging voor Cosmetische Geneeskunde. Ze voltooide haar opleiding geneeskunde aan de Rijksuniversiteit Groningen en volgde ook een opleiding cosmetische ingrepen in Groningen. Haar passie voor esthetische geneeskunde ontstond tijdens haar wetenschappelijk onderzoek binnen het project 'healthy aging'. Drs. Doestzada is niet alleen cosmetisch arts bij Aēstec maar ook medisch directeur van het bedrijf. Als arts merkte ze dat niet alleen gezond ouder worden belangrijk is, maar ook dat aandacht voor uiterlijk net zo belangrijk is om mensen gelukkig te maken.

Ik realiseerde mij dat ik geen internist maar cosmetisch arts wilde worden. Na een behandeling met injectables in onze kliniek zie ik mensen echt opknappen.

Haar doel is dan ook om de schoonheid van klanten naar boven te halen en ze energiek te laten voelen. Haar focus ligt op anti-aging en huidverjonging. Dr. Doeszada staat er om bekend dat ze de tijd neemt voor haar klanten, en een uitgebreide gezicht analyse doet door middel van een holistische benadering. Dit zal zorgen voor een natuurlijk ogend resultaat:

Hoe mensen zich voelen en hoe ze eruit zien, ligt na een behandeling weer op één lijn

Als medisch directeur streeft zij ernaar om Aēstec toonaangevend te maken op het gebied van wetenschappelijk onderzoek. Haar passie is om niet alleen Aēstec maar ook andere cosmetische klinieken te stimuleren om voor de beste kwaliteit en de beste service te gaan en zo Nederland op de wereldkaart van de cosmetische geneeskunde te zetten.

Aestec is BIG geregistreerd
BIG-geregistreerd. Kijk op www.bigregister.nl

Neem contact op

Thank you! Your submission has been received. We will get in touch as soon as possible to schedule your appointment.
Oops! Something went wrong while submitting the form. Please check if all fields are filled in correctly. It might be that you already subscribed to our mailing list. If that is the case, please schedule your free skin scan here.

Contactgegevens

Bezoekadres
Aēstec
George Gershwinlaan 687
1082 MT Amsterdam

E-mail
info@aestec.nl

Telefoon
+‍31 (0) ‍20 ‍244 ‍0012

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

09:00 - 17:00
09:00 - 17:00
09:00 - 17:00
09:00 - 17:00
09:00 - 17:00
Gesloten
Gesloten

Afspraak maken

Bereikbaarheid kliniek Amsterdam

Fiets of scooter

Parkeer je fiets in de fietsenstalling op het Mahlerplein. De eerste 24 uur zijn gratis. Scooters kunnen geparkeerd worden op de speciale plekken in de Gustav Mahlerlaan.

Openbaar vervoer

Vanaf station 'Amsterdam Zuid' loop je in 5 minuten naar Aēstec. Je kunt ook tram 24 of 25 nemen, uitgang De Boelelaan/VU.

Auto

Aēstec is goed bereikbaar met de auto. Er zijn meerdere parkeergarages in de buurt van onze kliniek. ParkBee Gershwin is gelegen onder de kliniek en ook nog eens de goedkoopste optie:

Bereikbaarheid kliniek Rotterdam

Bij onze kliniek in Rotterdam kun je eenvoudig voor de deur parkeren. Maar wij zijn ook bereikbaar per fiets, scooter en openbaar vervoer. We kijken ernaar uit je binnenkort te verwelkomen bij Aēstec Rotterdam!

Zullen we kennismaken?

Weet je al wat je wilt, of wil je eerst meer informatie? Samen met de cosmetisch arts bespreek je de opties en krijg je een persoonlijk behandelplan. Het eerste consult is altijd gratis en vrijblijvend.

Plan direct een gratis consult
phone
Bel 020 - 2440012
WhatsApp ons
Gratis Consult