aestec

Echografie bij Aēstec

Jouw veiligheid staat bij ons voorop. Ontdek hoe echografie bijdraagt aan een veiligere behandeling en een nóg natuurlijker resultaat.

Echografie bij Aēstec

aestec

Filler behandelingen bij Aēstec zijn nu nóg veiliger

We doen er bij Aēstec alles aan om jou weer je frisse, jonge uitstraling te geven die matcht met hoe jij je voelt. Toch is er 1 ding nog belangrijker dan een mooi resultaat, namelijk jouw veiligheid.

Aēstec behoort tot een van de eerste klinieken in Nederland die filler behandelingen aanbiedt onder het toezicht van echografie.

Plan een gratis consult
aestec echo

Dit is waarom echografie bijdraagt aan een veilige behandeling, en zorgt voor een nog mooier resultaat na de behandeling

1. Veiligheid

Door middel van echografie kan de arts tijdens en/of voorafgaand aan de behandeling bloedvaten en zenuwen in kaart brengen. Hierdoor kan de arts deze vermijden tijdens het injecteren van de fillers, waardoor het risico op complicaties wordt geminimaliseerd.

aestec echoaestec echo

2. Optimalisatie van het resultaat.

Door echografie te gebruiken tijdens de behandeling kan de arts de naald of canule nauwkeurig door de huidlagen begeleiden en de filler op de juiste plaats injecteren. Dit vermindert het risico op ongewenste verspreiding van de filler naar andere gebieden of ongelijke verdeling, wat kan leiden tot ongewenste esthetische resultaten.

aestec echo

3. Natuurlijke resultaten behouden

Soms ontstaan er onnatuurlijke resultaten door filler omdat er te veel en te vaak fillers geïnjecteerd worden in de verkeerde huidlaag. Uit het onderzoek dat wij gedaan hebben in samenwerking met het Erasmus MC weten we dat dit simpelweg komt omdat artsen van buitenaf niet kunnen beoordelen in welke huidlaag er geprikt wordt.

Echografie helpt bij het bepalen van de juiste injectiediepte (huidlaag), vooral bij diepere weefsels zoals bij de wangen, waar het bepalen van de diepte cruciaal is. Niet alleen voor de veiligheid, maar dus vooral voor een natuurlijk ogend resultaat.

aestec echo

Voor, tijdens en na de behandeling

Naast dat onze artsen echografie inzetten voor en tijdens de behandeling, kan het ook van pas komen na afloop van een filler behandeling. Met name voor de opsporing van permanente fillers (die nu gelukkig verboden zijn) of voor het opsporen van fillers die jou een onplezierig resultaat hebben gegeven door vroegere behandelingen bij andere klinieken.

Wij kunnen het gebruik van echografie niet meer wegdenken tijdens, voor of na een filler behandeling, en bieden jou graag een veilige behandeling aan met een natuurlijk ogend resultaat.

Bekijk onze laatste post over Echografie
aestec echo

Zullen we kennismaken?

Weet je al wat je wilt, of wil je eerst meer informatie? Samen met de cosmetisch arts bespreek je de opties en krijg je een persoonlijk behandelplan. Het eerste consult is altijd gratis en vrijblijvend.

Plan direct een gratis consult