aestec

Een verjongde uitstraling met kin fillers

Ben je op zoek naar een effectieve manier om je uitstraling te verjongen en de perfecte kincontour te bereiken? Bij Aēstec combineren we wetenschap en esthetiek om jouw natuurlijke schoonheid te benadrukken. Ontdek meer over kin fillers, hoe ze werken en waarom Juvéderm® het toonaangevende merk is voor deze cosmetische behandeling. Voor een natuurlijk resultaat ga je naar Aēstec: de best beoordeelde cosmetische kliniek in Nederland.

Behandeling

Kin fillers
Plan een behandeling

De kin is een belangrijk onderdeel van het gezicht. Het bepaalt voor een groot deel je gezichtscontour. Het kan je daarom ook enorm onzeker maken op het moment dat je hier niet tevreden over bent. Door een kin filler of meerdere fillers kan de kin worden gecorrigeerd, zonder dat je hiervoor onder het mes hoeft te gaan. De fillers in de kin zorgen voor een subtiele kin correctie. Hierdoor worden de gezichtscontouren weer in balans gebracht.

Kin fillers voor prachtige contouren

Kin fillers, ook wel injectables genoemd, is een behandeling die specifiek gericht is op het versterken van de kin, door volume toe te voegen en de contouren te verbeteren. 

Tijdens deze behandeling maken onze ervaren artsen gebruik van een kin filler die bestaat uit hyaluronzuur. Deze stof komt van nature voor in ons lichaam en is een hoogwaardig ingrediënt voor het opvullen en creëren van symmetrie in het gezicht. 

Bij Aēstec maken we uitsluitend gebruik van Juvéderm® fillers, hét toonaangevende merk filler voor een natuurlijke kincorrectie.

Hoe werkt een kin filler behandeling?

Een kin filler behandeling is een cosmetische procedure met Juvéderm® hyaluronzuur fillers die de kincontouren verbetert en het volume in het kingebied herstelt, zonder dat een chirurgische kincorrectie nodig is. 

Met precisie worden de kin fillers door onze ervaren artsen ingespoten. Deze Juvéderm® hyaluronzuur fillers hebben de unieke eigenschap om vocht aan te trekken en vast te houden, wat zorgt voor een verbeterde kinvolume en definitie. Bovendien stimuleert hyaluronzuur de aanmaak van collageen, wat de huidstructuur verstevigt en zorgt voor een langdurig resultaat.

De artsen van Aēstec houden bij een kincorrectie met fillers altijd rekening met de natuurlijke vorm van je gezicht, wat altijd resulteert in een natuurlijk resultaat.

Waarom Juvéderm® kin fillers?

Bij Aēstec maken we gebruik van Juvéderm® kin fillers, ‘s werelds nummer één meest verkochte merk hyaluronzuur fillers. Ontdek hier de voordelen: 

Verbeterde kincontouren: Juvéderm® hyaluronzuur kin fillers zijn ontwikkeld om de kincontouren te verbeteren en het volume in het kingebied te herstellen. 

Veiligheid: Al 23 jaar lang worden Juvéderm® fillers met succes gebruikt, met wereldwijd al meer dan 100 miljoen uitgevoerde behandelingen. 

Langdurig effect: Juvéderm® kin fillers bieden resultaten die lang aanhouden, met effecten die tot wel 18-24 maanden zichtbaar kunnen zijn. ‍

Natuurlijke resultaten: Juvéderm® hyaluronzuur kin fillers zijn ontwikkeld om natuurlijk ogende resultaten te bereiken. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat anderen zullen opmerken dat je een cosmetische behandeling bent ondergaan.

Kin fillers voor en na

Bij Aēstec levert een kin filler behandeling altijd een natuurlijk en realistisch resultaat dankzij onze holistische aanpak. Bekijk onze voor- en na foto’s om te zien wat deze behandeling bij onze klanten heeft bereikt. Zo krijg je een duidelijk beeld van het effect van kin fillers en hoe subtiel en natuurlijk het resultaat is.

De voor- en nadelen van kin fillers

Een kincorrectie met fillers brengt je gezicht weer in balans en creëert harmonie tussen de kenmerken van je gezicht. Het resultaat is een frisse en jeugdige uitstraling.

Bij Aēstec nemen we uitgebreide voorzorgsmaatregelen om mogelijke bijwerkingen van een behandeling met kin fillers tot een minimum te beperken. Onze ervaren artsen hanteren geavanceerde injectiemethoden, bestuderen zorgvuldig je medische geschiedenis en voeren uitgebreide gesprekken om ervoor te zorgen dat jij je volledig op je gemak voelt tijdens de behandeling. 

Aēstec is tevens een van de eerste klinieken in Nederland die behandelingen uitvoert met een echografie. Dit zorgt voor een verhoogde veiligheid tijdens de behandeling, en een nog mooier resultaat na de behandeling.

Voordelen van kin fillers

Al na één behandeling bereik je een verbeterde kincontour en een versterkte kin- en kaaklijn.
Verslapte huid en rimpels worden tegengegaan, wat resulteert in verbeterde kincontouren.
Cosmetische operaties kunnen worden voorkomen met kin fillers.
Bij ruim 99% van onze klanten voldoet het resultaat aan hun verwachtingen. Correcties zijn zelden nodig, maar kunnen eenvoudig worden aangebracht.
Ben je toch niet tevreden met het resultaat? Geen probleem, de kin filler kan altijd worden opgelost. 
Plan een behandeling in

Hoe lang blijven kin fillers zitten?

Een veelgestelde vraag van onze klanten bij een kin filler behandeling is: hoe lang blijven de resultaten zichtbaar? Hoe lang kin fillers blijven zitten is afhankelijk van het type filler en de sterkte van het hyaluronzuur.

Bij Aēstec maken we gebruik van Juvéderm® fillers, hét nummer één meest verkochte merk voor hyaluronzuur fillers. Met Juvéderm® kin fillers kun je directe resultaten verwachten die tot wel 24 maanden na de behandeling zichtbaar blijven.

Het resultaat van de kin filler is direct na de behandeling zichtbaar. Het optimale resultaat is na ongeveer 2 weken zichtbaar. Handig om rekening mee te houden als je belangrijke afspraken of evenementen gepland hebt.

Kin fillers prijs

Bij Aēstec werken ervaren cosmetische artsen die gecertificeerd zijn door de KNMG. Naast de kosten van de kin fillers worden ook de expertise, ervaring en behandeling door de arts in rekening gebracht.

De prijs voor één milliliter Juvéderm® kin filler bedraagt €550,-. De benodigde hoeveelheid milliliters kin fillers varieert afhankelijk van de mate van huidverslapping en veroudering.

Plan nu jouw kin filler behandeling

Ervaar zelf de voordelen van kin fillers bij Aēstec en bereik een kincontour die jouw gezichtsprofiel in balans brengt. Met behulp van Juvéderm® fillers, deskundige artsen en een toewijding aan natuurlijke en veilige resultaten, kun je met vertrouwen een online afspraak boeken. Zet vandaag nog de eerste stap naar een verbeterde uitstraling en zelfverzekerdheid. 

Je kunt ook een e-mail sturen naar info@aestec.nl of bellen naar +31 (0) 20 244 0012.