Professionals met een passie voor schoonheid.

Maak kennis met de medisch specialisten van Aēstec.

Medisch specialisten

Professionals met een passie voor schoonheid.

Drs. Marwah Doestzada ( V )

Marwah Doestzada, BIG-geregistreerd arts, MD, PhD-kandidaat UMC-Groningen en lid van de Nederlandse Vereniging voor Cosmetische Geneeskunde. Ze voltooide haar opleiding geneeskunde aan de Rijksuniversiteit Groningen en volgde ook een opleiding cosmetische ingrepen in Groningen. Haar passie voor esthetische geneeskunde ontstond tijdens haar wetenschappelijk onderzoek binnen het project 'healthy aging'. Drs. Doestzada is niet alleen cosmetisch arts bij Aēstec maar ook medisch directeur van het bedrijf. Als arts merkte ze dat niet alleen gezond ouder worden belangrijk is, maar ook dat aandacht voor uiterlijk net zo belangrijk is om mensen gelukkig te maken.

Ik realiseerde mij dat ik geen internist maar cosmetisch arts wilde worden. Na een behandeling met injectables in onze kliniek zie ik mensen echt opknappen.

Haar doel is dan ook om de schoonheid van klanten naar boven te halen en ze energiek te laten voelen. Haar focus ligt op anti-aging en huidverjonging. Dr. Doeszada staat er om bekend dat ze de tijd neemt voor haar klanten, en een uitgebreide gezicht analyse doet door middel van een holistische benadering. Dit zal zorgen voor een natuurlijk ogend resultaat:

Hoe mensen zich voelen en hoe ze eruit zien, ligt na een behandeling weer op één lijn

Als medisch directeur streeft zij ernaar om Aēstec toonaangevend te maken op het gebied van wetenschappelijk onderzoek. Haar passie is om niet alleen Aēstec maar ook andere cosmetische klinieken te stimuleren om voor de beste kwaliteit en de beste service te gaan en zo Nederland op de wereldkaart van de cosmetische geneeskunde te zetten.

Zullen we kennismaken?

Weet je al wat je wilt, of wil je eerst meer informatie? Samen met de cosmetisch arts bespreek je de opties en krijg je een persoonlijk behandelplan. Het eerste consult is altijd gratis en vrijblijvend.

Plan direct een gratis consult
phone
Bel 020 - 2440012
WhatsApp ons
Gratis Consult