Professionals met een passie voor schoonheid.

Maak kennis met de medisch specialisten van Aēstec.

Medisch specialisten

Professionals met een passie voor schoonheid.
Dr. Tom Decates PhD

Dr. Tom Decates PhD

Dr. Decates is gepromoveerd op het gebied van complicaties met injectables en is daarmee een grondlegger op het gebied van wetenschappelijk onderzoek binnen de cosmetische geneeskunde.

Dokter Tom Decates PhD (1980) studeerde geneeskunde aan het AMC, verbonden aan de Universiteit van Amsterdam. Daarna heeft hij drie jaar plastisch chirurgische ervaring opgedaan Amsterdam, Leiden en Eindhoven. Waarna hij zich in 2011 volledig gespecialiseerd heeft in Botuline toxine en fillers. Sinds 2016 deed Tom wetenschappelijk onderzoek naar de complicaties van fillers in het Amsterdam UMC en het Erasmus MC te Rotterdam. In oktober 2021 is Tom Decates gepromoveerd. Hij staat onder meer aan de wieg van een aantal belangrijke innovaties, bijvoorbeeld het detecteren van gevoeligheid voor vreemdlichaamreacties op fillers via een DNA-test. Dit heeft mede bijgedragen dat de klanten van The Body Clinic nu vóór de behandeling door een DNA test (Bsure test) kunnen bepalen of ze een verhoogde kans hebben op deze vervelende complicatie. Ook is Dr. Decates in Nederland leidend in het behandelen en voorschrijven van de juiste behandelmethodes bij complicaties. Dit leidt tot een sterke vermindering van de mogelijke (permanente) gevolgen bij complicaties en vergroot het welbevinden van zijn klanten.

Kortom, Dr. Tom Decates staat in Nederland bekend als dé specialist op het gebied van complicaties met injectables.

Drs. Mandy Rademaker

Drs. Mandy Rademaker

Drs. Mandy Rademaker studeerde in 2013 af als arts aan de Universiteit Leiden, waarna zij in het ziekenhuis heeft gewerkt op de spoedeisende hulp, interne geneeskunde en oncologie. Sinds 2018 heeft zij zich gespecialiseerd binnen de cosmetische geneeskunde, waarbij ze veel ervaring heeft opgedaan met het uitvoeren van verschillende injectable-behandelingen.

Ik vind het ontzettend leuk om nu meer tijd en positiviteit te hebben in mijn cliëntcontact, waarbij ik kan helpen met medische klachten, huidverbetering en het bereiken van een natuurlijke en verzachte uitstraling. Ik verricht behandelingen met botuline toxine, fillers en skinboosters en komt graag samen met u tot het meest passende behandelplan.

Mandy Rademaker is cosmetisch arts KNMG en aangesloten bij de NVCG (Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde). Ze vindt het zeer belangrijk om met topkwaliteit producten te werken, zodat ze op de veiligste manier natuurlijke resultaten te behalen.

Drs. Marwah Doestzada ( V )

Marwah Doestzada, BIG-geregistreerd arts, MD, PhD-kandidaat UMC-Groningen en lid van de Nederlandse Vereniging voor Cosmetische Geneeskunde. Ze voltooide haar opleiding geneeskunde aan de Rijksuniversiteit Groningen en volgde ook een opleiding cosmetische ingrepen in Groningen. Haar passie voor esthetische geneeskunde ontstond tijdens haar wetenschappelijk onderzoek binnen het project 'healthy aging'. Drs. Doestzada is niet alleen cosmetisch arts bij Aēstec maar ook medisch directeur van het bedrijf. Als arts merkte ze dat niet alleen gezond ouder worden belangrijk is, maar ook dat aandacht voor uiterlijk net zo belangrijk is om mensen gelukkig te maken.

Ik realiseerde mij dat ik geen internist maar cosmetisch arts wilde worden. Na een behandeling met injectables in onze kliniek zie ik mensen echt opknappen.

Haar doel is dan ook om de schoonheid van klanten naar boven te halen en ze energiek te laten voelen. Haar focus ligt op anti-aging en huidverjonging. Dr. Doeszada staat er om bekend dat ze de tijd neemt voor haar klanten, en een uitgebreide gezicht analyse doet door middel van een holistische benadering. Dit zal zorgen voor een natuurlijk ogend resultaat:

Hoe mensen zich voelen en hoe ze eruit zien, ligt na een behandeling weer op één lijn

Als medisch directeur streeft zij ernaar om Aēstec toonaangevend te maken op het gebied van wetenschappelijk onderzoek. Haar passie is om niet alleen Aēstec maar ook andere cosmetische klinieken te stimuleren om voor de beste kwaliteit en de beste service te gaan en zo Nederland op de wereldkaart van de cosmetische geneeskunde te zetten.

Zullen we kennismaken?

Weet je al wat je wilt, of wil je eerst meer informatie? Samen met de cosmetisch arts bespreek je de opties en krijg je een persoonlijk behandelplan. Het eerste consult is altijd gratis en vrijblijvend.

Plan direct een gratis consult
phone
Bel 020 - 2440012
WhatsApp ons
Gratis Consult