Injectables

Injectables laten je rimpels verdwijnen

Vanaf 125,-

Verminder de verschijning van lijntjes en rimpels voor een gladdere, frissere look met een van onze injectable behandelingen.

vanaf 125,-

Laat je rimpels verdwijnen met injectables

aestec

Natuurlijk resultaat met injectables

Bij Aēstec gaan we altijd voor een natuurlijk resultaat. Onze professionele artsen weten precies welke dosering nodig is en werken uitsluitend met de originele injectables van Allergan.

Een injectable is een middel dat al ruim 40 jaar met succes wordt toegepast in de cosmetische wereld om rimpels te verminderen. Het werkt effectief en heeft nauwelijks hersteltijd. Zo strijken we op een subtiele manier je rimpels glad, zonder dat het er onnatuurlijk uit gaat zien.

Wil jij dit ook? Maak dan een vrijblijvende afspraak en ontdek de mogelijkheden

Plan een gratis consult

Waarom Aēstec

We worden gewaardeerd met een 9,6 door onze cliënten op Google

Meer dan 47.000 behandelingen verricht door onze specialisten

Cosmetisch artsen met gezamenlijk meer dan 31 jaar ervaring

Altijd een gratis consult voorafgaand aan de behandeling

Wat mag ik verwachten van een injectable behandeling?

Injectables kunnen op verschillende manieren worden toegepast. Het eiwit dat wordt ingespoten, blokkeert tijdelijk de prikkeloverdracht van de zenuw naar de spieren. Er worden uiterst kleine hoeveelheden gebruik, die ook nog eens sterk verdund zijn. Hiermee worden spiervezels geïnjecteerd die verantwoordelijk zijn voor de lijntjes die ontstaan bij mimiek. Het resultaat is een ontspannen, jeugdige en frisse uitstraling.

Injectables worden ook met succes toegepast tegen tandenknarsen en migraine. Door het onwillekeurig samenspannen van spieren in het gezicht kunnen de klachten ontstaan. Injectables ontspannen deze spieren.

Heb je last van overmatig zweten? Met een injectables behandeling wordt de prikkeling van de zweetklieren sterk verminderd. Je kunt weer vol zelfvertrouwen deelnemen aan al je dagelijkse activiteiten, zonder natte plekken onder je oksels.

Waar stoor jij je aan? Ontdek de toepassingen van injectables

Voorhoofd

Kraaienpoten

Wenkbrauwlift

Frons

Bunny Lines

Gummy Smile

Tandenknarsen

Migraine

Vertrouw ook op Aēstec

4.9
100+ reviews op Google

De resultaten van een injectable behandeling

Injectables

Wenkbrauwlift

Onze cliënt had volumeverlies aan de zijkanten van het voorhoofd door het verouderingsproces en subtiel lateraal volumeverlies van het jukbeen. Aēstec heeft de holheid aan de zijkanten van het voorhoofden de jukbeenderen hersteld, wat resulteerde in een jeugdiger uiterlijk en subtiele wenkbrauwlift.

Kin en kaaklijn behandeling - Befor after Fotos - FIVE clinics

Wenkbrauwlift

Onze cliënt had volumeverlies aan de zijkanten van het voorhoofd door het verouderingsproces en subtiel lateraal volumeverlies van het jukbeen. Aēstec heeft de holheid aan de zijkanten van het voorhoofden de jukbeenderen hersteld, wat resulteerde in een jeugdiger uiterlijk en subtiele wenkbrauwlift.

Onze injectables behandelingen

Veelgestelde vragen over injectable behandelingen

1

Kan ik er gek/onnatuurlijk uit komen te zien met fillers?

Helaas zijn er mensen die zich niet bewust zijn van hun onnatuurlijke uiterlijk. Bij cosmetische ingrepen is de kwaliteit van de arts en de behandeling zelf van groot belang om natuurlijke resultaten te bereiken. Het gebruik van verkeerde fillers van lage kwaliteit of het onjuist plaatsen ervan in de huidlagen van het gezicht kan leiden tot een onnatuurlijke uitstraling. Bij Aēstec maken we gebruik van echo om de exacte positie van de fillers in het gezicht te bepalen. Dit zorgt ervoor dat onze klanten op zowel korte als lange termijn kunnen genieten van een natuurlijk resultaat.

2

Waarom is het belangrijk om een echo te gebruiken? 

Bij Aestec wordt echografie om twee belangrijke redenen gebruikt. Ten eerste voor de veiligheid, omdat onderzoek heeft aangetoond dat het gebruik van echografie de kans op ernstige complicaties vermindert. Hierdoor kunnen de artsen bij Aestec nauwkeurig zien waar de fillers worden geplaatst en kunnen ze bloedvaten vermijden. Ten tweede is de echo essentieel voor het behalen van natuurlijke resultaten. Zelfs ervaren artsen kunnen zonder echo per ongeluk in de verkeerde huidlaag terechtkomen, wat resulteert in een onnatuurlijk uiterlijk. Daarom hecht Aestec veel belang aan het gebruik van echografie.

3

Worden de verslappingen niet erger zodra de fillers zijn uitgewerkt?

Bij Aēstec werken bij met Juvéderm fillers. Deze fillers worden al ruim 23 jaar gebruikt, waardoor we een goed inzicht hebben hoe dit op lange termijn reageert. Stoppen met het gebruik van fillers betekent niet dat het gezicht volledig zal verslappen of dat huidveroudering plotseling versnelt. Huidveroudering verloopt in het normale tempo dat bij uw lichaam hoort. Uiteindelijk zal de huid op dezelfde wijze verouderen als bij mensen die geen fillers gebruiken.

4

Hoelang kan ik blijven genieten van het resultaat?

Bij Aēstec werken onze artsen exclusief met Juvéderm fillers, het meest verkochte filler merk op de markt. De resultaten van een filler behandeling blijven zichtbaar gedurende 18 tot 24 maanden. Na deze periode is het niet nodig om de volledige behandeling opnieuw te ondergaan. Een kleine touch-up is voldoende om na 18-24 maanden te blijven genieten van de resultaten van de filler behandeling.

5

Is er een kans op blauwe plekken na de behandeling?

De kans op het krijgen van blauwe plekken is klein. Meestal verdwijnen ze vanzelf binnen 2 tot 7 dagen. Een eventuele blauwe plek heeft geen nadelige impact op het uiteindelijke resultaat en kan eenvoudig verborgen worden met make-up. Het is zelfs mogelijk om de volgende dag al make-up te gebruiken om het te camoufleren.

Bekijk alle vragen

De voor- en nadelen van injectables

Een injectable behandeling is meerdere malen negatief in het nieuws geweest. Veel mensen denken bij injectables aan bewegingloze, strakgetrokken gezichten. Uiteraard wil jij geen ‘pokerface’, maar je natuurlijke schoonheid benadrukken, zonder rimpels. Dat begrijpen we bij Aēstec als geen ander. Daarom streven onze cosmetisch artsen altijd een zo natuurlijk mogelijk resultaat na.

Voordelen van injectables

  • Al ruim dertig jaar een veilige injectable, zonder complicaties. 

  • Is uiterst effectief bij rimpels en fijne lijntjes.

  • Bij de juiste dosering geeft het een natuurlijk resultaat.

  • Een behandeling duurt gemiddeld slechts vijftien minuten.

  • Een behandeling is nagenoeg pijnloos.

  • Injectables zijn tijdelijk.

Nadelen van injectables

  • In tegenstelling tot fillers, kunnen injectables niet ongedaan worden gemaakt.

  • Er is een kleine kans op bijwerkingen, zoals roodheid en/of zwelling van de huid, blauwe plekken rond het behandelgebied, hoofdpijn of een hangend ooglid (zeer zeldzaam). Eventuele bijwerkingen verdwijnen vaak binnen twee dagen.

Zullen we kennismaken?

Weet je al wat je wilt, of wil je eerst meer informatie? Samen met de cosmetisch arts bespreek je de opties en krijg je een persoonlijk behandelplan. Het eerste consult is altijd gratis en vrijblijvend.

Plan direct een gratis consult
Plan behandeling / gratis consult