aestec

Natuurlijk ogende Botox® behandeling in Amsterdam

Ben jij op zoek naar een veilige, effectieve en natuurlijke manier om van je rimpels en fijne lijntjes af te komen? Aēstec is dé kliniek voor hoogwaardige Botox® behandelingen in Amsterdam. Onze op maat gemaakte Botox® behandelingen bieden een veilige en effectieve manier om tekenen van veroudering aan te pakken en je jeugdige uitstraling te herstellen. Voor een Botox® behandeling in Amsterdam ga je naar Aēstec: de best beoordeelde cosmetische kliniek van Nederland. 

Behandeling

Kin fillers
Plan een behandeling

De kin is een belangrijk onderdeel van het gezicht. Het bepaalt voor een groot deel je gezichtscontour. Het kan je daarom ook enorm onzeker maken op het moment dat je hier niet tevreden over bent. Door een kin filler of meerdere fillers kan de kin worden gecorrigeerd, zonder dat je hiervoor onder het mes hoeft te gaan. De fillers in de kin zorgen voor een subtiele kin correctie. Hierdoor worden de gezichtscontouren weer in balans gebracht.

Waarom Botox®?

Botox®, ook wel injectables genoemd, is een niet-chirurgische behandeling om rimpels, fijne lijntjes en kraaienpootjes te verminderen.

Bij Aēstec geloven we in het verbeteren van jouw natuurlijke schoonheid met behulp van een Botox® behandeling in Amsterdam. Onze ervaren artsen zijn experts in het creëren van subtielere, natuurlijk ogende resultaten die passen bij jouw gezicht. 

Waarom Aēstec?

Een Botox® behandeling bij Aēstec betekent een verfriste, jeugdige uitstraling. Onze toewijding aan hoogwaardige zorg en natuurlijke resultaten maakt ons dé keuze voor wie op zoek is naar een Botox® behandeling in Amsterdam.

Wij werken uitsluitend met de originele injectables van Juvéderm® en Botox Cosmetic. Al meer dan 40 jaar worden deze merken wereldwijd erkend en vertrouwd in de cosmetische branche voor het verminderen van rimpels en het herstellen van je jeugdige uitstraling.

Bij Aēstec geloven we in de kracht van Botox® als een niet-chirurgische optie om verouderingstekens aan te pakken. Onze aanpak is gebaseerd op zorgvuldige evaluatie, individuele behoeften en het streven naar een natuurlijk ogend resultaat . Met Aēstec ben je verzekerd van een Botox® behandeling die niet alleen je uiterlijk, maar ook je zelfvertrouwen zullen verbeteren . 

Hoe wordt een Botox® behandeling bij Aēstec uitgevoerd?

Bij Aēstec bieden we gepersonaliseerde Botox® behandelingen in Amsterdam die gericht zijn op natuurlijke en subtiele resultaten. Onze ervaren artsen weten precies welke dosering nodig is om de gewenste resultaten te behalen.

Tijdens een gratis consult bespreken we jouw esthetische doelen en verwachtingen. Onze deskundige artsen zullen jouw gezicht zorgvuldig analyseren om de meest geschikte behandelingsaanpak te bepalen. 

Met precisie worden er kleine hoeveelheden Botox® geïnjecteerd in specifieke gebieden van het gezicht. Dit blokkeert tijdelijk de zenuwsignalen naar de spieren, wat resulteert in een verzachting van rimpels en fijne lijntjes. Onze artsen zorgen altijd voor een subtiel en natuurlijk resultaat dat jouw unieke schoonheid versterkt. 

De behandeling is vrijwel pijnloos omdat wij met een ultradunne naald werken die je bijna niet voelt, ook wel de invisible needle genoemd, en vraagt minimaal herstel. Het effect van de behandeling begint na enkele dagen zichtbaar te worden en bereikt meestal zijn hoogtepunt binnen twee weken. 

Waar stoor jij je aan? Ontdek de toepassingen van Botox®

Voorhoofd

Kraaienpoten

Wenkbrauwlift

Frons

Bunny Lines

Gummy Smile

Tandenknarsen

Migraine

Vertrouw ook op Aēstec

4.9
100+ reviews op Google

De resultaten van een Botox® behandeling

Injectables

Wenkbrauwlift

Onze cliënt had volumeverlies aan de zijkanten van het voorhoofd door het verouderingsproces en subtiel lateraal volumeverlies van het jukbeen. Aēstec heeft de holheid aan de zijkanten van het voorhoofden de jukbeenderen hersteld, wat resulteerde in een jeugdiger uiterlijk en subtiele wenkbrauwlift.

Kin en kaaklijn behandeling - Befor after Fotos - FIVE clinics

Wenkbrauwlift

Onze cliënt had volumeverlies aan de zijkanten van het voorhoofd door het verouderingsproces en subtiel lateraal volumeverlies van het jukbeen. Aēstec heeft de holheid aan de zijkanten van het voorhoofden de jukbeenderen hersteld, wat resulteerde in een jeugdiger uiterlijk en subtiele wenkbrauwlift.

Onze Botox® behandelingen in Amsterdam

Veelgestelde vragen over Botox® behandelingen

1

Doet een behandeling met Botox® pijn

Nee. Een injectables behandeling is pijnloos omdat wij de dunste naald gebruiken die er wereldwijd bestaat (THE INVISIBLE NEEDLE). Ook een filler behandeling is niet pijnlijk omdat er verdovingsmiddel in de fillers zit. Een lipbehandeling kan wel gevoelig zijn omdat de lippen erg goed doorbloed zijn en veel zenuwen liggen, hiervoor gebruiken wij speciale verdovingscrème. Daarnaast gaan onze artsen erg nauwkeurig en heel voorzichtig te werken waardoor er geen ongemak gevoeld wordt.

2

Hoe lang kan ik genieten van de resultaten?

Wij gebruiken alleen het originele merk injectables, de werking hiervan is 3 tot 4 maanden. Aēstec werkt met het nummer 1 hyaluronzuur filler merk wereldwijd: Juvéderm waarvan de werking 18-24 maanden blijft. Tevens is het zo dat er nadien enkel een touch-up nodig is met kleine hoeveelheden fillers nodig is om het resultaat bij te houden.

3

Binnenkort heb ik een belangrijk evenement, wanneer kan ik het beste een afspraak inplannen?

De resultaten na een filler behandeling zijn direct zichtbaar en met twee weken zal het resultaat optimaal zijn. We adviseren 2 weken uw afspraak in de plannen vooraf aan een belangrijk event.

De beste Botox® kliniek van Amsterdam

Ben jij op zoek naar een oplossing om van fijne lijntjes en rimpels af te komen met een Botox® behandeling? Aēstec is dé vooraanstaande Botox® kliniek in Amsterdam die jouw natuurlijke schoonheid benadrukt. Met onze toewijding aan deskundige zorg en natuurlijke resultaten kun je met vertrouwen een afspraak plannen. Zet vandaag nog de eerste stap naar een jeugdige uitstraling. 

Zullen we kennismaken?

Heb je al een idee van wat je wenst, of wil je eerst meer informatie over een Botox® behandeling? Je kunt samen met onze cosmetisch arts de mogelijkheden bespreken voor een op maat gemaakt behandelplan. Ons eerste consult is altijd gratis en vrijblijvend. 

Plan direct een gratis consult