aestec

Natuurlijke Botox® behandeling in Rotterdam

Ben jij op zoek naar een veilige en effectieve manier om rimpels te verminderen en je jeugdige uitstraling terug te krijgen? Aēstec verwelkomt je graag als dé bestemming voor hoogwaardige Botox® behandelingen in Rotterdam. Ons team van deskundige artsen staat voor je klaar om de tekenen van veroudering aan te pakken en je jeugdige uitstraling te herstellen. Voor een Botox® behandeling in Rotterdam is Aēstec de beste keuze.

Behandeling

Kin fillers
Plan een behandeling

De kin is een belangrijk onderdeel van het gezicht. Het bepaalt voor een groot deel je gezichtscontour. Het kan je daarom ook enorm onzeker maken op het moment dat je hier niet tevreden over bent. Door een kin filler of meerdere fillers kan de kin worden gecorrigeerd, zonder dat je hiervoor onder het mes hoeft te gaan. De fillers in de kin zorgen voor een subtiele kin correctie. Hierdoor worden de gezichtscontouren weer in balans gebracht.

Waarom een Botox® behandeling?

Rimpels, fijne lijntjes en kraaienpootjes kunnen je een uitstraling geven die boos, vermoeid ouder lijkt dan hoe je je vanbinnen voelt. Overmatig transpireren, tandenknarsen of migraine kunnen je welzijn aanzienlijk verstoren. 

In deze situaties kan een Botox® behandeling de oplossing bieden waar je naar op zoek bent. Bij Aēstec begrijpen we de impact van deze zorgen op je zelfvertrouwen en uitstraling. Of het nu gaat om het verminderen van ongewenste rimpels, het verzachten van fijne lijntjes of het verlichten van de effecten van overmatig transpireren, tandenknarsen of migraine, onze ervaren artsen zijn er om je te helpen. 

Waarom kiezen voor een Botox® behandeling bij Aēstec in Rotterdam?

Een Botox® behandeling bij Aēstec in Rotterdam geeft jou een stralende en jeugdige uitstraling. Rimpels en fijne lijntjes kunnen je zelfvertrouwen aantasten, maar met onze expertise kunnen we deze tekenen van veroudering aanpakken, waardoor je huid weer een frisse uitstraling krijgt.

Bij Aēstec streven we naar natuurlijke resultaten. Daarom werken wij uitsluitend met de originele injectables van Allergan. Dit merk wordt al meer dan 40 jaar met succes gebruikt in de cosmetische wereld om fijne lijntjes en rimpels te verminderen.

Onze benadering is gericht op natuurlijk ogende resultaten die je eigen schoonheid verbeteren en je zelfvertrouwen zullen verjongen. Samen bespreken we welke mogelijkheden het beste aansluiten bij je behoeften en doelen, en werken we aan een op maat gemaakt plan om jou weer vol zelfvertrouwen te laten stralen. 

Wat kun je verwachten tijdens een Botox® behandeling bij Aēstec in Rotterdam?

Bij Aēstec in Rotterdam zorgen we ervoor dat elke stap van je Botox® behandeling soepel verloopt. Onze artsen richten zich op natuurlijke en subtiele resultaten en weten precies welke dosering nodig is om het gewenste resultaat te bereiken.

Voordat we beginnen, zullen onze artsen tijdens een gratis consult jouw wensen bespreken en een persoonlijk behandelplan opstellen. Hierbij houden we rekening met je doelen en de gebieden die je wilt behandelen, terwijl we altijd streven naar een natuurlijk resultaat dat jouw eigen schoonheid verbetert. 

De Botox® behandeling is een snelle en vrijwel pijnloze procedure. Onze artsen zullen de injecties met precisie en zorg uitvoeren, waarbij minuscule hoeveelheden worden gebruikt. Deze worden in de spiervezels geïnjecteerd die verantwoordelijk zijn voor de fijne lijntjes die  ontstaan door mimiek. Binnen enkele dagen zal je beginnen merken hoe de resultaten zich ontwikkelen. Rimpels en lijntjes zullen geleidelijk vervagen, waardoor je huid er gladder en jeugdiger uitziet. 

Waar stoor jij je aan? Ontdek de toepassingen van Botox®

Voorhoofd

Kraaienpoten

Wenkbrauwlift

Frons

Bunny Lines

Gummy Smile

Tandenknarsen

Migraine

Vertrouw ook op Aēstec

4.9
100+ reviews op Google

De resultaten van een Botox® behandeling

Injectables

Wenkbrauwlift

Onze cliënt had volumeverlies aan de zijkanten van het voorhoofd door het verouderingsproces en subtiel lateraal volumeverlies van het jukbeen. Aēstec heeft de holheid aan de zijkanten van het voorhoofden de jukbeenderen hersteld, wat resulteerde in een jeugdiger uiterlijk en subtiele wenkbrauwlift.

Kin en kaaklijn behandeling - Befor after Fotos - FIVE clinics

Wenkbrauwlift

Onze cliënt had volumeverlies aan de zijkanten van het voorhoofd door het verouderingsproces en subtiel lateraal volumeverlies van het jukbeen. Aēstec heeft de holheid aan de zijkanten van het voorhoofden de jukbeenderen hersteld, wat resulteerde in een jeugdiger uiterlijk en subtiele wenkbrauwlift.

Onze Botox® behandelingen in Rotterdam

Veelgestelde vragen over Botox® behandelingen

1

Doet een behandeling met Botox® pijn

Nee. Een injectables behandeling is pijnloos omdat wij de dunste naald gebruiken die er wereldwijd bestaat (THE INVISIBLE NEEDLE). Ook een filler behandeling is niet pijnlijk omdat er verdovingsmiddel in de fillers zit. Een lipbehandeling kan wel gevoelig zijn omdat de lippen erg goed doorbloed zijn en veel zenuwen liggen, hiervoor gebruiken wij speciale verdovingscrème. Daarnaast gaan onze artsen erg nauwkeurig en heel voorzichtig te werken waardoor er geen ongemak gevoeld wordt.

2

Hoe lang kan ik genieten van de resultaten?

Wij gebruiken alleen het originele merk injectables, de werking hiervan is 3 tot 4 maanden. Aēstec werkt met het nummer 1 hyaluronzuur filler merk wereldwijd: Juvéderm waarvan de werking 18-24 maanden blijft. Tevens is het zo dat er nadien enkel een touch-up nodig is met kleine hoeveelheden fillers nodig is om het resultaat bij te houden.

3

Binnenkort heb ik een belangrijk evenement, wanneer kan ik het beste een afspraak inplannen?

De resultaten na een filler behandeling zijn direct zichtbaar en met twee weken zal het resultaat optimaal zijn. We adviseren 2 weken uw afspraak in de plannen vooraf aan een belangrijk event.

De beste Botox® kliniek van Rotterdam

Bij het zoeken naar de beste plek voor je Botox® behandeling in Rotterdam hoef je niet verder te kijken dan Aēstec. Bij Aēstec kun je vertrouwen op een professionele behandeling waarbij we jouw natuurlijke schoonheid naar voren brengen. Onze inzet voor deskundige zorg en natuurlijke resultaten zorgen ervoor dat je met volledig vertrouwen een afspraak kunt maken. Waarom wachten? Zet vandaag nog de eerste stap naar een jeugdige uitstraling.  

Zullen we kennismaken?

Heb je al een idee van wat je graag wilt, of ben je geïnteresseerd in het verkrijgen van meer informatie over een Botox® behandeling? Het is mogelijk om samen met onze cosmetisch arts te praten over de verschillende opties om zo een persoonlijk behandelplan op maat te creëren. Het eerste consult, waarin je al je vragen kunt stellen, is altijd kosteloos en zonder verplichtingen. 

Plan direct een gratis consult