aestec

Behandeling

Lip fillers
Plan een behandelingaestec fillers

Veilige en natuurlijke lip fillers voor de meest prachtige resultaten bij Aēstec in Amsterdam.

Subtiel en stralend: Aestec lip fillers - de kunst van natuurlijke lippen

Als je van nature dunne of door veroudering volumeverlies in je lippen hebt ervaren, begrijpen we bij Aestec dat dit je zelfbewust kan maken over je uiterlijk. Gelukkig bieden lipvullers een eenvoudige oplossing om die volle, natuurlijke lippen te verkrijgen waar velen van dromen.

Lipvullers behoren wereldwijd tot de meest populaire niet-ingrijpende cosmetische behandelingen. In slechts enkele minuten transformeer je dunne, droge lippen in mooie lippen. Deze kleine cosmetische verandering kan een goed invloed hebben op je zelfvertrouwen.

Bij Aestec gebruiken we hoogwaardige hyaluronzuurvullers, zoals Merz Intense en Juvederm, voor natuurlijke en langdurige resultaten. Hyaluronzuur wordt  in de lippen geplaats met een dunne naald of canule.  Dit wordt zorgvuldig aangebracht om je lippen te verbeteren zonder hun natuurlijke vorm te verliezen en  je een subtiele  natuurlijke verbetering  krijgt. Het effect blijft 6-12 maanden zichtbaar.

Hoewel lip fillers over het algemeen veilig zijn, begrijpen we bij Aestec dat zeldzame bijwerkingen zoals zwelling, blauwe plekken of gevoeligheid kunnen optreden. Daarom nemen we uitgebreide voorzorgsmaatregelen om risico's te minimaliseren, met ervaren artsen die een nauwkeurige injectietechniek toepassen en strikte hygiëne- en veiligheidsprotocollen volgen.

Wat houdt een lip filler behandeling in?

Een lipfiller behandeling omvat het injecteren van een filler, meestal een hyaluronzuur filler, in de lippen. Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof die zorgt voor volume en stevigheid. Onze artsen bepalen hoeveel ml filler nodig is voor het gewenste resultaat, afhankelijk van de natuurlijke vorm van uw lippen en gezicht.

Plan een behandeling

Natuurlijke volle lippen

Voor diegenen die van nature dunne lippen hebben of gewoon verlangen naar volle lippen, kan het opvullen van lippen een effectieve oplossing zijn. Een veelgebruikte hoeveelheid voor deze behandeling is 1 ml filler, die strategisch wordt geïnjecteerd om extra volume te creëren. Deze methode is ideaal om zowel de bovenlip als de onderlip voller te maken, waardoor de lippen weer in balans komen met het behandeld gebied en het gezicht een harmonieuze uitstraling krijgt. Door nauwkeurig te werken, kan de filler precies op de juiste plekken worden aangebracht, wat resulteert in natuurlijk ogende en prachtig volle lippen.

Lippen opvullen? Je bent welkom voor een persoonlijk consult

Voordat we beginnen met de behandeling, nodigen we je uit voor een persoonlijk consult met onze cosmetische artsen. Hier bespreken we jouw wensen, beantwoorden we al je vragen en ontwikkelen we een op maat gemaakt behandelplan dat perfect bij jou past.

Ben je klaar om de kunst van natuurlijk mooie lippen te ervaren? Maak vandaag nog een afspraak bij Aestec en ontdek hoe Aestec natural Lips jouw lippen subtiel, verfijnd en helemaal natuurlijk kan transformeren.

Plan een behandeling

Het kiezen van de beste filler voor uw lippen

Er zijn verschillende fillers beschikbaar, elk met hun eigen voordelen. De beste filler voor uw lippen hangt af van de gewenste uitstraling en het advies van de cosmetisch arts. Tijdens een gratis en vrijblijvend consult zal worden bekeken welke lip filler het beste bij u past, of het nu gaat om het corrigeren van asymmetrische lippen, het toevoegen van volume aan smalle lippen, of het verzachten van rimpels rond de mond.

Het proces en de nazorg van lip fillers

De lip filler behandeling is snel en kan vaak op dezelfde dag worden uitgevoerd. Vóór de injectie kan een lichte verdoving of verdovende zalf worden toegepast om ongemak te minimaliseren. Het is normaal om na de behandeling wat zwelling of blauwe plekken te ervaren, maar dit is tijdelijk en verdwijnt snel. Wij raden aan om na de behandeling enkele dagen de zonnebank te vermijden voor het beste resultaat.

Natuurlijk resultaat en duurzaamheid van lip fillers

Onze artsen streven naar een natuurlijke uitstraling, waarbij de fillers in harmonie met uw gezicht passen. Het resultaat van lip fillers is direct zichtbaar en kan een sensuele uitstraling toevoegen aan uw lippen. Lip fillers zijn een tijdelijke filler, maar het resultaat kan afhankelijk van het product en de individuele reactie van uw lichaam enkele maanden tot een jaar aanhouden.

Plan een behandeling

Mythen geassocieerd met Lipvullers

Laten we eens kijken naar enkele veelvoorkomende mythen rond lipvullers: