aestec

Lip fillers

Veilige en natuurlijke lip fillers voor de meest prachtige resultaten bij Aēstec in Amsterdam.

Behandeling

Lip fillers
Plan een behandelingaestec fillers

Veilige en natuurlijke lip fillers voor de meest prachtige resultaten bij Aēstec in Amsterdam.

Ontdek de geheimen achter de perfecte lippen en transformeer jouw glimlach met de hoogwaardige lip fillers van Aēstec. Onze ervaren artsen gebruiken geavanceerde technieken en het gerenommeerde merk ‘Merz Belotero Intense’. Zo bereiken wij natuurlijke resultaten. In dit blog lees je alles over lip fillers, hoe een lip filler behandeling er uitziet en waarom Aēstec de beste keuze is voor jouw cosmetische behoeften.

Wat zijn lip fillers?

Lip fillers, ook wel bekend als lip injecties, zijn veilige en niet-permanente cosmetische behandelingen die worden gebruikt om volume toe te voegen, vormen te verbeteren en de contouren in de lippen te versterken. Bij deze behandeling maken wij gebruik van hyaluronzuur, een stof die van nature in ons lichaam voorkomt om de lippen voller en jeugdiger te maken.

Hoe werken lip fillers?

Bij de lip filler behandeling wordt er hyaluronzuur in de lippen geïnjecteerd. Hyaluronzuur heeft de eigenschap om vocht aan te trekken en vast te houden, waardoor het volume en de hydratatie in de lippen worden verhoogd. Dit resulteert in vollere, zachtere en goed gehydrateerde lippen. Bovendien stimuleert hyaluronzuur de natuurlijke aanmaak van collageen, waardoor de lippen er steviger en jeugdiger uitzien.

Plan een behandeling

Waarom Merz Belotero Intense lip fillers?

Bij Aēstec gebruiken we Merz Belotero Intense, één van de meest gerenommeerde merken op het gebied van lip fillers. Merz Belotero Intense lip fillers bieden verschillende voordelen:

Het mogelijke nadeel en hoe Aēstec dit omzeilt

Hoewel lip fillers over het algemeen veilig zijn, kan er in zeldzame gevallen sprake zijn van tijdelijke bijwerkingen zoals zwelling, blauwe plekken of gevoeligheid. Bij Aēstec in Amsterdam nemen we deze zorgen serieus en nemen we uitgebreide voorzorgsmaatregelen om de risico’s te minimaliseren. Onze ervaren artsen maken gebruik van een nauwkeurige injectietechniek. Bij deze specifieke injectietechniek van Aēstec worden geen naalden in de lippen zelf gebruikt. Hierdoor wordt voorkomen dat er littekens in de lippen kunnen ontstaan. Met deze techniek kan de lip filler behandeling veilig worden herhaald in de toekomst.

Plan een behandeling

Prachtige en natuurlijke uitstraling

Bereik prachtige, natuurlijk ogende lippen. Met onze hoogwaardige Merz Belotero Intense lip fillers, deskundige artsen en veilige behandelingsprotocollen, kun je genieten van langdurige resultaten zonder compromissen.

Plan een behandeling
fillers