9.4.2024

Aēslift™ liquid facelift: het geheim van de eeuwige jeugd

Een mooie uitstraling is belangrijk voor onze cliënten. Zij bekleden vaak topfuncties of staan regelmatig in de spotlights. Dan wil je er op je best uitzien.

Laten we eerlijk zijn. Voor ieder van ons breekt er een dag aan dat we er ouder uitzien dan dat we ons voelen. Gelukkig zijn er talloze manieren om dat onvermijdelijke verouderingsproces te vertragen of te herstellen. Een van de best bewezen behandelingen is een Aēslift™ liquid facelift, de effectieve behandeling met hyaluronzuurfillers die het gezicht op een natuurlijk ogende manier verjongt en opfrist. Revolutionair en wetenschappelijk onderbouwd, waardoor de volledige high society en tout bekend Nederland naar deze behandeling overstapt.

Aēslift Liquid Facelift

De Aēslift™ liquid facelift is een specialistische ingreep die wordt uitgevoerd door cosmetisch artsen bij Aēstec. Zij bieden overigens meer behandelingen aan, zoals ook Profhilo en injectables. De high-end kliniek met vestigingen in Amsterdam en Rotterdam, ziet dat de behandeling vooral populair is onder vrouwen rond de 50. Die staan volop in het leven, maar kijken ze in de spiegel dan zien ze vaak hangende wangen, een slappe kaaklijn en vermoeide ogen. Niet de energieke knappe vrouwen die ze eigenlijk zijn! Na het ondergaan van de Aēslift™, voelen ze zich weer zichzelf.

Marieke (50) onderging de behandeling. ‘Ik zag direct na de behandeling het resultaat: jaren terug in de tijd en een jongere en frissere uitstraling. Dat heeft mijn zelfvertrouwen goed gedaan. Blijkbaar straal ik dat uit, want binnen een paar maanden ontmoette ik een leuke man waar ik het nu heel gezellig mee heb,’ vertelt ze lachend.

De artsen bij Aēstec benaderen het verouderingsproces op een realistische manier. Zelfs als u wat meer op leeftijd bent, zijn natuurlijke resultaten te behalen. De fillers worden met behulp van een echoapparaat aangebracht in de juiste huidlagen, om zo de contouren van het gezicht te shapen. Het resultaat blijft 1,5 tot 2 jaar zichtbaar. En door de collageen-stimulerende werking van de Juvéderm-fillers is het daarna met een touch-up-behandeling goed bij te houden.

Een van de artsen legt uit: ‘Onze methode is erop gericht de natuurlijke schoonheid naar voren te brengen. Een mooie uitstraling is belangrijk voor onze cliënten. Zij bekleden vaak topfuncties of staan regelmatig in de spotlights. Dan wil je er op je best uitzien. Uitstralen dat je goed voor jezelf zorgt, zonder dat mensen zien dat je iets aan je uiterlijk hebt laten doen.’

Wetenschappelijke toepassing

Deze werkwijze wordt ondersteund door een wetenschappelijk onderzoek van Aēstec in samenwerking met het Erasmus MC naar de plaatsing van fillers in de juiste huidlaag en het effect op lange termijn. De resultaten zijn recent gepubliceerd in een internationaal vaktijdschrift om andere cosmetisch artsen op het belang hiervan te wijzen. ‘Er zijn heel veel voorbeelden van celebrities die zijn behandeld met fillers in de verkeerde huidlagen. Daardoor gaan ze er uiteindelijk onnatuurlijk uitzien,’ legt cosmetisch arts Drs. Marwa Doestzada uit. ‘Wij beschermen onze cliënten door strikt aan te geven wat er mogelijk is. Het is niet realistisch om eruit te zien als 35 als je 50 bent. Wel zorgen wij er altijd voor dat je hier als de allermooiste versie van jezelf de deur uit loopt.’

Herontdek uw natuurlijke schoonheid

Aēslift™ maakt het dus eindelijk mogelijk om op een natuurlijk ogende manier mooi ouder te worden, zonder chirurgische ingreep. Aēslift™ liquid facelift is een ongeveer 30 minuten durende, vrijwel pijnloze behandeling met een prachtig resultaat. U kunt direct na de behandeling uw dagelijkse bezigheden weer oppakken. Voor een geleidelijk resultaat is het mogelijk de behandeling in stappen uit te voeren. Fijne bijkomstigheid: de klinieken van Aēstec zijn prachtig ingericht en geven u direct een warm en welkom gevoel.

Zullen we kennismaken?

Weet je al wat je wilt, of wil je eerst meer informatie? Samen met de cosmetisch arts bespreek je de opties en krijg je een persoonlijk behandelplan. Het eerste consult is altijd gratis en vrijblijvend.

Plan direct een gratis consult