aestec
Vanaf 399,-

Profhilo ®

aestec

Een Profhilo ® behandeling is een nieuwe techniek om de huid te verjongen met bewezen resultaat. Profhilo ® wordt in kuurvorm aangebracht, beginnend met 2 tot 3 behandelingen met een interval van 4 weken.

Natuurlijk resultaat met Profhilo ®

Profhilo ® is een nieuw ontwikkeld type skinbooster gemaakt van 100% puur hyaluronzuur. Door het toedienen van vijf kleine prikjes hyaluronzuur stimuleren we de huid om collageen en elastine aan te maken. Profhilo ® verbetert de huidskleur, textuur, hydratatie en algehele uitstraling. Het kan de stevigheid en elasticiteit verhogen en bevordert een zachter uitziende huid.

Profhilo is een innovatieve behandeling binnen de anti aging cosmetische geneeskunde, bekend om zijn grote hoeveelheid puur hyaluronzuur zonder chemische toevoegingen. Deze behandeling wordt steeds populairder als een effectieve methode voor natuurlijke huidverjonging, waarbij de conditie van de huid daadwerkelijk hersteld wordt.

Wil jij er jaren jonger uitzien? Maak dan een vrijblijvende afspraak en ontdek de mogelijkheden.  

Plan je gratis consult

Waarom Aēstec

We worden gewaardeerd met een 9,6 door onze cliënten op Google

Meer dan 47.000 behandelingen verricht door onze specialisten

Cosmetisch artsen met gezamenlijk meer dan 31 jaar ervaring

Altijd een gratis consult voorafgaand aan de behandeling

Wat mag ik verwachten van een behandeling met Profhilo ®

Het is wetenschappelijk bewezen dat Profhilo ® de aanmaak van vier verschillende soorten collageen en elastine in de huid en vetcellen stimuleert. Ze noemen dit bioremodellering. Zowel de diepere huidlaag als de bovenste huidlaag worden gehydrateerd, wat resulteert in een verbetering van de textuur, natuurlijke glans en conditie van de huid. Profhilo ® wordt uitgevoerd in een reeks van minimaal 2 behandelingen, met een tussenpoos van 4 weken.

Tijdens een profhilo behandeling worden kleine injecties met puur hyaluronzuur in verschillende huidlagen aangebracht. Dit stimuleert de aanmaak van collageen en elastine, twee essentiële componenten die helpen bij het verbeteren van de huidstructuur. Profhilo is speciaal ontwikkeld voor het behandelen van huidverslapping en kan op meerdere gebieden toegepast worden, inclusief het gezicht en de hals.

Een profhilo behandeling levert een natuurlijk resultaat op. In tegenstelling tot traditionele filler behandelingen, waarbij volume wordt toegevoegd, richt profhilo zich op het verbeteren van de huidstructuur. Het positieve effect van profhilo is waarneembaar in de stevigheid en elasticiteit van de huid, waardoor deze er jonger en frisser uitziet.

Wat te verwachten na de behandeling

Na een profhilo behandeling kunt u enige milde zwelling of kleine bultjes zien, maar deze zijn meestal nauwelijks pijnlijk en verdwijnen snel. U kunt uw dagelijkse bezigheden meteen hervatten, hoewel het wordt aangeraden om alcoholgebruik en andere behandelingen te vermijden direct na de injectie. Het is ook belangrijk om eerlijk advies van uw cosmetisch arts te krijgen over hoe lang de verbeteringen zichtbaar blijven en wanneer een tweede behandeling nodig is, meestal vier tot zes weken na de eerste.

Unieke eigenschappen van profhilo zonder chemische toevoegingen, perfect voor anti aging

Profhilo onderscheidt zich van andere anti aging behandelingen door zijn pure vorm van hyaluronzuur en het vermogen om zelfs vetweefsel te stimuleren. Met behulp van de BAP techniek (Bio Aesthetic Points) wordt profhilo gelijkmatig verdeeld over de behandelde gebieden, wat resulteert in een meer evenwichtige en natuurlijke uitstraling.

Profhilo biedt een unieke benadering van huidverjonging. Het is een lichaamseigen stof die de huid aanzet tot vernieuwing en verbetering. Met minimale mogelijke neveneffecten en langdurige resultaten is profhilo een uitstekende keuze voor mensen die op zoek zijn naar een effectieve, natuurlijke manier om hun huid te verbeteren.

Waar stoor jij je aan? Ontdek de toepassingen van Profhilo ®

Gezicht

Nek

Decolleté

Glowy Skin

De resultaten van een Profhilo ® behandeling

aestec-logo

Profhilo ® behandeling nek

Op de linkse foto is de nek van voor de behandeling met Profhilo ® te zien. De rechtse foto toont het resultaat na de behandeling. De after foto is direct na de behandeling genomen.

aestec-logo

Profhilo ® behandeling nek

Op de linkse foto is de nek van voor de behandeling met Profhilo ® te zien. De rechtse foto toont het resultaat na de behandeling. De after foto is direct na de behandeling genomen.

Onze Profhilo ® behandelingen

Veelgestelde vragen over Profhilo ®

1

Wat onderscheidt Profhilo van fillers?

Profhilo en fillers verschillen van elkaar. Fillers bieden namelijk de huid extra volume, terwijl Profhilo een skinbooster is. Het bestaat uit hyaluronzuur, een natuurlijke lichaamseigen stof. Hiermee wordt de huid gestimuleerd om extra elastine en collageen aan het maken, waardoor je een gladde en stralende huid krijgt.

2

Wat zijn de richtlijnen na een Profhilo-behandeling?

Je kunt meteen weer je dagelijkse activiteiten oppakken, maar het is aan te raden om 48 uur na de behandeling niet te sporten, naar de spa te gaan en/of de zonnebank te gebruiken. Daarnaast is het belangrijk om altijd een goede zonnebrandcrème te dragen!

3

Wanneer kan ik resultaat verwachten na een Profhilo-behandeling?

Om het optimale resultaat te bereiken, zijn er minimaal 2 Profhilo-behandelingen nodig, met een maand tussen elke behandeling. Het natuurlijke resultaat wordt zichtbaar na ongeveer 6-8 weken. Doordat de huid van binnenuit aan de slag moet, heeft dit proces meer tijd nodig dan bijvoorbeeld bij een fillerbehandeling, waarbij direct resultaat zichtbaar is.

Bekijk alle vragen

Zullen we kennismaken?

Weet je al wat je wilt, of wil je eerst meer informatie? Samen met de cosmetisch arts bespreek je de opties en krijg je een persoonlijk behandelplan. Het eerste consult is altijd gratis en vrijblijvend.

Plan direct een gratis consult
Plan behandeling / gratis consult