aestec

Profhilo ®

Vanaf 399,-

Een Profhilo ® behandeling is een nieuwe techniek om de huid te verjongen met bewezen resultaat. Profhilo ® wordt in kuurvorm aangebracht, beginnend met 2 tot 3 behandelingen met een interval van 4 weken.

vanaf 195,-

Profhilo ®

aestec

Natuurlijk resultaat met Profhilo ®

Profhilo ® is een nieuw ontwikkeld type skinbooster gemaakt van 100% puur hyaluronzuur. Door het toedienen van vijf kleine prikjes hyaluronzuur stimuleren we de huid om collageen en elastine aan te maken. Profhilo ® verbetert de huidskleur, textuur, hydratatie en algehele uitstraling. Het kan de stevigheid en elasticiteit verhogen en bevordert een zachter uitziende huid.

Wil jij er jaren jonger uitzien? Maak dan een vrijblijvende afspraak en ontdek de mogelijkheden.  

Plan je gratis consult

Waarom Aēstec

We worden gewaardeerd met een 9,6 door onze cliënten op Google

Meer dan 47.000 behandelingen verricht door onze specialisten

Cosmetisch artsen met gezamenlijk meer dan 31 jaar ervaring

Altijd een gratis consult voorafgaand aan de behandeling

Wat mag ik verwachten van een behandeling met Profhilo ®

Het is wetenschappelijk bewezen dat Profhilo ® de aanmaak van vier verschillende soorten collageen en elastine in de huid en vetcellen stimuleert. Ze noemen dit bioremodellering. Zowel de diepere huidlaag als de bovenste huidlaag worden gehydrateerd, wat resulteert in een verbetering van de textuur, natuurlijke glans en conditie van de huid. Profhilo ® wordt uitgevoerd in een reeks van minimaal 2 behandelingen, met een tussenpoos van 4 weken.

Waar stoor jij je aan? Ontdek de toepassingen van Profhilo ®

Gezicht

Nek

Decolleté

Glowy Skin

Vertrouw ook op Aēstec

4.9
100+ reviews op Google

De resultaten van een Profhilo ® behandeling

aestec-logo

Profhilo ® behandeling nek

Op de linkse foto is de nek van voor de behandeling met Profhilo ® te zien. De rechtse foto toont het resultaat na de behandeling. De after foto is direct na de behandeling genomen.

aestec-logo

Profhilo ® behandeling nek

Op de linkse foto is de nek van voor de behandeling met Profhilo ® te zien. De rechtse foto toont het resultaat na de behandeling. De after foto is direct na de behandeling genomen.

Onze Profhilo ® behandelingen

Veelgestelde vragen over Profhilo ®

1

Doet een behandeling met Profhilo ® pijn?

Nee. Een Profhilo behandeling is pijnloos omdat wij de dunste naald gebruiken die er wereldwijd bestaat (THE INVISIBLE NEEDLE). Ook een filler behandeling is niet pijnlijk omdat er verdovingsmiddel in de fillers zit. Een lipbehandeling kan wel gevoelig zijn omdat de lippen erg goed doorbloed zijn en veel zenuwen liggen, hiervoor gebruiken wij speciale verdovingscrème. Daarnaast gaan onze artsen erg nauwkeurig en heel voorzichtig te werken waardoor er geen ongemak gevoeld wordt.

2

Hoelang kan ik genieten van de resultaten?

Wij gebruiken we alleen originele merk Profhilo ®, de werking hiervan is 3 tot 4 maanden. Aēstec werkt met het nummer 1 hyaluronzuur filler merk wereldwijd: Juvéderm waarvan de werking 18-24 maanden blijft. Tevens is het zo dat er nadien enkel een touch-up nodig is met kleine hoeveelheden fillers nodig is om het resultaat bij te houden.

3

Binnenkort heb ik een belangrijk evenement, wanneer kan ik het beste een afspraak inplannen?

De resultaten na een filler behandeling zijn direct zichtbaar en met twee weken zal het resultaat optimaal zijn. We adviseren 2 weken uw afspraak in de plannen vooraf aan een belangrijk event.

Bekijk alle vragen

Zullen we kennismaken?

Weet je al wat je wilt, of wil je eerst meer informatie? Samen met de cosmetisch arts bespreek je de opties en krijg je een persoonlijk behandelplan. Het eerste consult is altijd gratis en vrijblijvend.

Plan direct een gratis consult
Plan behandeling / gratis consult