Liquid facelift

Last van verslappingen in het gezicht? Ziet u er vermoeid of verdrietig uit? De meeste vrouwen vanaf 40 jaar die naar Aēstec komen, komen met de wens om er frisser uit te zien. Een complete gezichtsbehandeling met natuurlijke hyaluronzuur fillers, oftewel een liquid facelift behandeling, biedt de oplossing. 

Liquid facelift

Zorg dat uw uiterlijk weer match met uw innerlijk.
Meer over deze behandeling

Last van verslappingen in het gezicht? Ziet u er vermoeid of verdrietig uit? De meeste vrouwen vanaf 40 jaar die naar Aēstec komen, komen met de wens om er frisser uit te zien. Een complete gezichtsbehandeling met natuurlijke hyaluronzuur fillers, oftewel een liquid facelift behandeling, biedt de oplossing.

Zorg dat uw uiterlijk weer match met uw innerlijk.

Waarschijnlijk bent u de term liquid facelift al eens eerder tegengekomen. Het is een populaire behandeling. En dat is niet voor niks: een liquid facelift zorgt voor een jongere en frissere uitstraling. En dat zonder chirurgie, hechtingen of littekens.

De behandeling klinkt heftiger en ingrijpender dan het is, een liquid facelift duurt maar +/- 15- 30 minuten en er is weinig tot geen hersteltijd.

Een liquid facelift is een behandeling die helemaal op maat gemaakt wordt voor ieder zijn of haar eigen gezicht. Tijdens de behandeling plaatst de arts op verschillende plekken in het gezicht fillers met gebruik van speciale cosmetische behandeltechnieken.

Doordat de arts op de juiste plekken in het gezicht een kleine hoeveelheid fillers plaatst, ontstaat er een liftend effect wat zorgt voor een verfrissend en natuurlijk ogend resultaat.

Afhankelijk van uw wensen kan een liquid facelift verschillende problemen aanpakken zoals:

  • Verslapping in het gezicht
  • Hangeden mondhoeken
  • Verlies van definitie in de gezichtscontouren
Marieke 47 jaar, verjonging van het gezicht met een liquid facelift met Juvéderm fillers.

De voordelen van een Liquid Facelift bij Aēstec

Wanneer deze behandeling wordt uitgevoerd door een van de ervaren cosmetisch artsen van Aēstec, kunnen fijne lijntjes en rimpels worden vervaagd, kan verslapping in het gezicht worden hersteld, en kunnen de kin en kaaklijn meer gedefinieerd worden. Met als resultaat een natuurlijk ogenden, frisse, jonge uitstraling. 

De resultaten zijn subtiel en natuurlijk ogend

De behandelduur is kort en nagenoeg pijnloos

Veilig vanwege de wetenschappelijke onderbouwing en minimale kans op complicaties 

Plan een gratis consult

Ervaringen van onze klanten

Ik was er angstig voor, maar wilde heel graag een verfrissende uitstraling

Leonie, 46 jaar

Yes please, zo wil ik ze ook! Wat fijn dat het bij jullie wel ‘natuurlijk’ kan 👌

Anette, 51 jaar

Ik word binnenkort 50 en ik kan wel een oppepper gebruiken

Jolanda, 49 jaar

Het meest stoor ik me aan mijn mondhoeken

Iris, 54 jaar

Ik ben onlangs de 50 gepasseerd en ik denk dat dit een goed moment is om te beginnen

Eva, 51 jaar

Meest gestelde vragen over een Liquid Facelift behandeling 

1

Ik wil een Liquid Facelift en nu?

De eerste stap bij elke cosmetische ingreep is het maken van afspraak voor een vrijblijvend consult. Tijdens het consult kan de arts uw gezicht analyseren, worden de mogelijkheden voor uw gezicht besproken en kunt u al uw vragen en wensen bespreken.

Na het consult zal er een op maat gemaakt behandelplan worden opgesteld, wat zal helpen om de gewenste resultaten te bereiken.

Het is mogelijk om meteen na het consult de behandeling te plannen.

Plan een gratis consult
2

Wanneer een liquid facelift en wanneer een chirurgische facelift? 

Een liquid facelift behandeling is zo populair omdat het een minimaal invasieve behandeling is. Dit houdt in dat er, in tegenstelling tot een chirurgische ingreep, een minimale kans is op complicaties en geen hersteltijd. 

3

Hoe lang kan ik genieten van het resultaat?

De effecten van een Liquid Facelift bij Aēstec zijn 18 tot 24 maanden zichtbaar. Hoe lang de resultaten van een behandeling met fillers zichtbaar zijn hangt af van welk soort en merk fillers er gebruikt zijn. Bij Aēstec wordt er uitsluitend gewerkt met Juvéderm fillers omdat dit een veilige en duurzame filler is. Juvéderm fillers is het nummer 1 meest verkochte filler merk op de markt.

Om nog langer dan 18-24 maanden van de resultaten te kunnen genieten kan er na 1.5  jaar een touch up plaatsvinden. Bij de touch-up is de helft van het totaal aantal gebruikte fillers nodig van de liquid facelift. Door deze touch up kunt u tot wel 3 jaar genieten van de resultaten.

4

Is de behandeling pijnlijk?

De behandeling is niet pijnlijk. Sommige mensen kunnen af en toe de prikjes als lichte muggensteekjes voelen, mocht u dat als vervelend ervaren dan zal de arts u op die plekken licht verdoven. Daarnaast is het bij Aēstec mogelijk om de behandeling in kleine stappen te laten uitvoeren, zo wordt het resultaat geleidelijk opgebouwd en hoeft u niet in een keer de hele behandeling te doen.

5

Welke producten worden er gebruikt bij een Liquid Facelift?

Zoals al eerder genoemd gebruiken de artsen bij Aēstec alleen Juvéderm fillers. Dit is de nummer 1 meest verkochte hyaluronzuur filler wereldwijd. Meer lezen over Juvéderm fillers? Lees dan de blog ‘’Alles over Juvéderm fillers’’.

6

Is een Liquid Facelift geschikt voor u?

Als u zich stoort aan verslappingen in uw gezicht, en dit op natuurlijke ogende manier zonder hersteltijd wil verhelpen, kan een liquid facelift iets voor u zijn.

Tijdens een persoonlijk consult zal één van onze artsen uw graad van veroudering evalueren en u een idee geven van wat een liquid facelift voor u kan betekenen.

Alle artsen bij Aēstec staan voor een natuurlijk ogend resultaat. Wilt u een adviesgesprek met een van onze artsen? Boek dan vandaag nog een vrijblijvend consult. Klik hier hieronder om een afspraak te maken.

Plan een gratis consult
7

Is een Liquid Facelift veilig?

Ja, een liquid facelift is een van de kortste en veiligste cosmetische behandelingen wanneer dit uitgevoerd wordt door een deskundige arts. Een liquid facelift neemt de risico's van een traditionele facelift operatie weg. Omdat fillers zoals Juvéderm biocompatibel zijn, is de kans op een allergische reactie klein. Bijwerkingen zoals blauwe plekken, zwelling, en roodheid kunnen enkele keren ontstaan, mocht dit gebeuren, dan zal dit binnen een paar uur of enkele dagen wegtrekken. 

8

Hoeveel kost een Liquid Facelift bij Aēstec?

Het antwoord op deze vraag zal afhangen van de specifieke combinatie van producten die we gebruiken en de exacte hoeveelheid die nodig is om uw esthetische problemen op te lossen.

Na een vrijblijvend consult, een evaluatie van uw graad van veroudering en vragen over wat u hoopt te bereiken met een liquid facelift, kunnen onze ervaren artsen u een meer nauwkeurige schatting geven van het totale prijskaartje.

Over het algemeen is een liquid facelift veel goedkoper dan een chirurgische facelift, omdat het u geld bespaart op de kosten voor anesthesie, ziekenhuis overnachting en voorgeschreven medicijnen.

Plan een gratis consult
8

Wanneer zie ik de resultaten van mijn Liquid Facelift?

U zult de resultaten van een liquid facelift onmiddellijk zien. Echter kan het wel zo zijn dat er na de behandeling nog wat roodheid en zwelling is. Daarom vragen wij u altijd om 2 weken na de behandeling terug te komen voor een controleafspraak om het eindresultaat te bekijken.

Indien u de liquid facelift laat uitvoeren om er op uw best uit te zien voor een specifieke gebeurtenis zoals een bruiloft of een vakantie, raden wij u aan uw behandeling ten minste twee weken voor het event te plannen.

9

Als de fillers op den duur verdwijnen krijg ik dan nog meer verslappingen

Als u stopt met het gebruik van fillers, is het niet zo dat het gezicht helemaal in elkaar zal zakken of dat de huidveroudering ineens versneld. De huidveroudering gaat verder op het normale tempo dat van nature bij uw lichaam hoort. Uiteindelijk zal de huid weer verder gaan verouderen, zoals bij mensen die geen fillers gebruiken.

Zullen we kennismaken?

Weet je al wat je wilt, of wil je eerst meer informatie over een liquid facelift behandeling? Samen met de cosmetisch arts bespreek je de opties en krijg je een persoonlijk behandelplan. Het eerste consult is altijd gratis en vrijblijvend.

Plan een gratis consult