28.7.2022

Past een liquid facelift bij jou?

We kunnen je al gerust stellen dat het minder ingrijpend is dan het klinkt. We leggen het graag voor je uit in deze blog.

De behandeling duurt maar 30 minuten, heeft het een groot effect en er is weinig tot geen hersteltijd.

Waar staat 'liquid facelift' voor?

De naam zegt het al, de behandeling geeft een liftend effect voor het gezicht. Het mooie van de behandeling is dat het zonder operatie is. In plaats van een chirurgische ingreep worden er fillers gebruikt. Vandaar ‘’liquid / vloeibaar’’.

Gebruik van Juvéderm fillers

Door de Juvéderm (lees hier alles over Juvéderm fillers) fillers met een geavanceerde liquid facelift techniek te plaatsen, ontstaat er een frisse gelifte look. Bij een liquid facelift wordt er gefocust op het hele gezicht en worden er diverse gebieden van het gezicht behandeld om het gewenste resultaat te bereiken. Het volume in het gezicht wordt hersteld, en de contouren van het gezicht worden weer mooi zichtbaar. De fillers worden door middel van kleine prikjes met een ultra dunne naald ingespoten. De behandeling is vrijwel pijnloos.

Behandeling gehad, en nu?

Na de behandeling kun je meteen weer over straat. Er kunnen enkele kleine blauwe plekjes ontstaan, maar deze zijn meestal minimaal en verdwijnen binnen enkele dagen weer. Verder kan er lichte zwelling opspelen in het gezicht na de behandeling, u kunt het gezicht dan koelen met ijs dit zal zorgen dat de zwelling snel verdwijnt.

Klik hier voor een before & after van een liquid facelift uitgevoerd door één van de artsen bij Aēstec.

Klik hier voor de prijzen van een liquid facelift.


Zullen we kennismaken?

Weet je al wat je wilt, of wil je eerst meer informatie? Samen met de cosmetisch arts bespreek je de opties en krijg je een persoonlijk behandelplan. Het eerste consult is altijd gratis en vrijblijvend.

Plan direct een gratis consult