24.6.2022

Hoelang blijven de resultaten van een behandeling met injectables zichtbaar?

In deze blog lees je alles over de duurzaamheid van een behandeling met injectables.

Het verschilt per injectable hoelang het resultaat zichtbaar is. Zo blijft het resultaat van een behandeling met botox minder lang zichtbaar dan het resultaat van een behandeling met fillers. Dit is logisch want het zijn twee hele verschillende producten. Wil je de verschillen tussen botox en fillers weten? Klik dan hier en lees de blog: ‘'Wat is het verschil tussen fillers en botox?’’

Duurzaamheid van een behandeling van Fillers

Bij Aēstec werken we uitsluitend met Juvéderm Fillers, ’s werelds meest verkochte hyaluronzuur fillers. Het resultaat wat bereikt wordt met het gebruik van deze filler blijft ongeveer 18 tot 24 maanden zichtbaar. Juvéderm is een duurdere filler dan de meeste andere fillers, maar uiteindelijk zult u goedkoper uit zijn omdat het resultaat van een behandeling met juvéderm filler langer zichtbaar blijft dan een behandeling met een goedkopere filler. Daarbij komt dat Juvederm fillers ook heel veilig en oplosbaar zijn indien het resultaat niet naar wens is.

Duurzaamheid van een behandeling Botox

Het resultaat van botox is minder lang zichtbaar dan het resultaat van fillers. Botox doet dan ook iets heel anders dan fillers: Botox verslapt de spieren waardoor rimpels zullen verdwijnen of preventief worden tegen gegaan. Het resultaat zal ongeveer 4 maanden aanhouden. Daarna kunt u de behandeling herhalen om weer het zelfde resultaat te krijgen.

Duurzaamheid van een behandeling Profhilo

Bij profhilo is het afhankelijk van de kwaliteit van de huid hoelang het resultaat zichtbaar blijft. Wij adviseren u om 1 of 2 keer per jaar een herhaling van een Profhilo behandeling te doen om het resultaat te behouden.


Meer lezen over botox, fillers en Profhilo? Klik hier voor alle blogs.

Zullen we kennismaken?

Weet je al wat je wilt, of wil je eerst meer informatie? Samen met de cosmetisch arts bespreek je de opties en krijg je een persoonlijk behandelplan. Het eerste consult is altijd gratis en vrijblijvend.

Plan direct een gratis consult