aestec

Botox ®

aestec

Heeft u last van rimpels of fijne lijntjes? Wilt u hier graag vanaf, maar wel een natuurlijk resultaat behouden? Bij Aēstec staan wij klaar om u te voorzien van hoogwaardige botoxbehandelingen. Hierbij staat een natuurlijke uitstraling centraal. Deze behandelingen worden vakkundig uitgevoerd door onze cosmetisch arts, deze is uiteraard aangesloten bij de Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde. De behandelend arts zal u uitgebreid adviseren over de behandeling met botox. Wij hechten veel waarde aan het creëren van een behandelplan dat specifiek is afgestemd op uw persoonlijke wensen en behoeften, om zo het beste resultaat te kunnen garanderen. Geen uitdrukkingsloos gezicht, maar een mooie, frisse blik.

Wat is Botox?

Voordat u een van onze cosmetische behandelingen ondergaat, wilt u natuurlijk meer informatie. Botox, of botuline toxine, is erg effectief als het gaat om het verminderen van de zichtbaarheid van rimpels, fijne lijntjes en andere tekenen van veroudering, zonder de noodzaak van chirurgische ingrepen. Heb je last van diepe rimpels, hangende wenkbrauwen, overmatig transpireren of zichtbaar tandvlees? Het zijn allemaal dingen die met botox verminderd kunnen worden.

Deze behandeling is niet alleen effectief voor het verbeteren van je uiterlijk, maar wordt ook ingezet tegen medische aandoeningen zoals overmatig zweten. Door het injecteren van botox kunnen onze cliënten genieten van de geweldige resultaten die bijdragen aan hun zelfvertrouwen en welzijn. Heeft u vragen over een behandeling? Dan staan onze cosmetisch artsen altijd klaar om deze te beantwoorden tijdens een vrijblijvend consult.

Bij Aēstec zetten we ons in om uw natuurlijke schoonheid naar voren te laten komen door middel van op maat gemaakte botox behandelingen. Een persoonlijk behandelplan en een veilige behandeling, en dit alles met een goede uitleg, dat is wat u kunt verwachten bij Aēstec. Onze deskundige artsen streven ernaar om natuurlijk uitziende, verfijnde resultaten te bereiken die goed aansluiten bij uw gezichtskenmerken. Of er nu rimpels ontstaan of dat u last heeft van een hangend ooglid of gummy smile, met enkele kleine speldenprikjes is het snel opgelost.

Waarom kiezen voor Aēstec voor uw botox behandeling?

Een behandeling met botuline toxine bij Aēstec is uw sleutel tot een vernieuwde, jeugdigere look. Onze inzet voor de hoogste kwaliteit en het nastreven van natuurlijke schoonheid zorg ervoor dat wij dé kliniek zijn voor botox behandelingen.

We maken enkel gebruik van het beste merk botox, namelijk het originele Botox merk van Allergan. Deze zijn al jarenlang de beste als het gaat om een botox behandeling. Bij Aēstec zijn we overtuigd van de voordelen van botox als een non-invasieve methode om de tekenen van het ouder worden aan te pakken. Onze behandeling is zorgvuldig afgestemd op uw wensen, en het bereiken van resultaten die er natuurlijk uitzien. Kiezen voor Aēstec betekent kiezen voor een botox behandeling die zowel uw uiterlijk als uw zelfvertrouwen ten goede komt. Kom langs in onze kliniek voor een vrijblijvend consult!

Onze kliniek wordt gezien als de beste botox kliniek van Nederland. We hanteren botox op een doeltreffende wijze om fijne lijnen en rimpels aan te pakken, met als doel het behalen van een frisse uitstraling. Ons team van ervaren specialisten zorgt voor een veilige en comfortabele ervaring, waarbij minimale bijwerkingen, zoals een lichte hoofdpijn of blauwe plekken, zoveel mogelijk worden beperkt. Of u nu uw voorhoofdsrimpels, fronslijn of kraaienpootjes wilt verminderen, of het behandelen van overmatig zweten is, wij staan klaar om u te adviseren en ondersteunen doorheen het hele proces.

Belangrijk om te weten over botulinetoxine

Botox, een afkorting voor botuline toxine, werkt doordat de spieren tijdelijk ontspannen nadat deze in de huid geïnjecteerd is. Dit voorkomt dat de spieren zich volledig kunnen aanspannen, waardoor rimpels en lijnen minder zichtbaar worden.

Na de behandeling duurt het gewoonlijk één tot twee weken voordat het volledige effect zichtbaar is. Met de tijd zullen de spieren weer beginnen te functioneren zoals voorheen, doordat nieuwe zenuwverbindingen de plaats innemen van de geblokkeerde verbindingen. Aanvankelijk raden we aan de behandeling elke vier maanden te herhalen. Helaas is deze behandeling niet geschikt voor zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven, noch voor behandelingen met botox of fillers.

Fronsen kan leiden tot een onbedoeld strenge of boze uitdrukking, en fronslijnen kunnen permanent in de huid geëtst worden. Botox behandelingen kunnen niet alleen bestaande rimpels verzachten, maar ook de vorming van nieuwe rimpels helpen voorkomen. Veel mensen vrezen het verlies van hun gezichtsuitdrukkingen, maar dat is nergens voor nodig wanneer de behandeling zich beperkt tot de drie voornaamste gebieden: voorhoofdsrimpels, fronsrimpels, en kraaienpootjes. Voor onze botox behandelingen kiezen we voor het merk Juvéderm®, dus u bent verzekerd van kwaliteit.

Toepassing van botox: van overmatige transpiratie tot het verminderen van rimpels

Botox, kort voor botulinum toxine, is een veelzijdige behandeling die niet alleen voor cosmetische doeleinden wordt gebruikt, maar ook voor een verschillende medische aandoeningen. Botox blokkeert de werking van zenuwen, en dit kan geschikt zijn voor meerdere doeleinden. Het staat voornamelijk om rimpels en fijne lijntjes te verminderen, waardoor het een populaire keuze is voor mensen die een jeugdiger uiterlijk willen behouden. Hier zijn enkele van de meest voorkomende toepassingen en behandelgebieden van botox:

Veelgestelde vragen over botox

1

Wat is Botox?

Botox (botulinetoxine) is een neuromodulator. Dit middel zorgt ervoor dat de zenuwsignalen blokkeren en hierdoor je gezichtsspieren ontspannen. Botox vermindert hiermee de lijntjes of rimpels.

2

Hoelang werkt Botox?

Over het algemeen blijven de resultaten van botox 3 tot 5 maanden zichtbaar. Na verloop van tijd metaboliseert het lichaam het middel, waardoor de spierbewegingen weer. Wanneer je de een botoxbehandelingen onderhoudt, behouden de resultaten vaak een langere periode.

3

Wanneer is het resultaat met Botox zichtbaar?

Dit verschilt per persoon, maar gewoonlijk duurt het ongeveer 3 tot 5 dagen om de effecten te zien van Botox. In sommige gevallen kan het zelfs 2 weken duren voor het optimale resultaat zichtbaar is. Daarom raden wij altijd aan om het resultaat af te wachten, hiermee voorkomen we dat er te veel botox wordt gebruikt.

4

Doet een behandeling met injectables pijn?

Nee. Een injectables behandeling is pijnloos omdat wij de dunste naald gebruiken die er wereldwijd bestaat (THE INVISIBLE NEEDLE).

5

Is Botox veilig?

Ja. Botox is uitgebreid wetenschappelijk onderzocht en goedgekeurd. Het wordt zelfs in het ziekenhuis gebruikt tegen verschillende medische aandoeningen.

Bekijk alle vragen

Zullen we kennismaken?

Weet je al wat je wilt, of wil je eerst meer informatie? Samen met de cosmetisch arts bespreek je de opties en krijg je een persoonlijk behandelplan. Het eerste consult is altijd gratis en vrijblijvend.

Plan direct een gratis consult