14.2.2024

Maak kennis met Patty Zomer

Ik ben Patty Zomer, 62 jaar oud. Ik ben stylist voor verschillende bladen, televisieprogramma's en bekende persoonlijkheden. Daarnaast ben ik style-coach, waarbij ik samen met mensen kijk of de stijl die ze uitdragen echt bij hen past.

Kun je ons vertellen of je ooit onzekerheden hebt gehad?

Ik was eigenlijk niet onzeker over mijn uiterlijk, behalve dat het hele verouderingsproces niet altijd gemakkelijk is. Ik ben redelijk in acceptatie. Echter, na 2 jaar touren met de Dolly Dots en 8 kilo verliezen ging het ineens heel snel met het verouderingsproces. Als ik in de spiegel keek, herkende ik mezelf soms helemaal niet meer.

Welke behandeling heb je ondergaan om huidverslapping tegen te gaan?

Ik heb mijn hele leven veel gezichtsbehandelingen ondergaan, vooral omdat ik door mijn werk altijd veel make-up droeg. Vooral in de jaren '80 droeg ik flinke lagen pancake. Echter, had ik nog nooit fillers of botox gebruikt. Totdat ik bij Aēstec kwam, hier koos ik voor de Aēslift liquid facelift.

Hoe heb je de behandeling ervaren?

De behandeling was goed te doen. Natuurlijk zijn sommige plekken in je gezicht pijnlijker dan andere, maar ja, alles voor een mooi eindresultaat! Ik was overigens wel bont en blauw voor een week, dus het is iets om even goed te plannen. Ook vond ik het spannend, want je hebt geen idee hoe het eruit gaat zien.

Wat was de reden dat je voor Aēstec hebt gekozen?

Aestec kwam op mijn pad, en deze samenwerking werkt heel fijn. Ze begrijpen dat ik absoluut geen ander persoon wil worden, maar gewoon mezelf, maar dan een beetje strakker en frisser. Dus ik kan het zeker aanbevelen voor iedereen die niets ziet in een totale metamorfose.

Hoe kijk je naar het ouder worden?

Ouder worden is een cadeau en zo moeten we het ook zien. We moeten dankbaar zijn dat we een bepaalde leeftijd mogen bereiken. Natuurlijk wordt het uiterlijk er niet fraaier op, ‘net als je lekker in je vel gaat zitten, gaat het hangen’, maar deal ermee. Elke dag is een nieuwe dag, een nieuw begin. Zorg goed voor jezelf en wees een voorbeeld voor een jongere generatie. En hou van jezelf️.

Zullen we kennismaken?

Weet je al wat je wilt, of wil je eerst meer informatie? Samen met de cosmetisch arts bespreek je de opties en krijg je een persoonlijk behandelplan. Het eerste consult is altijd gratis en vrijblijvend.

Plan direct een gratis consult