3.11.2021

Holistische benadering van Aēstec

Holisme, je hoort het steeds vaker. Maar wat betekent het nu precies?

Holisme, je hoort het steeds vaker. Bij Aēstec maken we gebruik van een holistische benadering bij onze behandelingen. Maar wat betekent holisme nou eigenlijk?

Eerlijk toegegeven: holisme klinkt wel een beetje vaag, maar het is eigenlijk vrij simpel. Vanuit het holisme is alles met elkaar verbonden, dus ook je innerlijk met je uiterlijk. Voel je je van binnen goed, straal je vanbuiten. Voel je je van buiten goed, straal je van binnen. Het is een levensstijl waarbij je je geest en lichaam ziet als een totaalpakket.

Het gebruik van een holistische benadering bij Aēstec is gebaseerd op de definitie van genezing en de meerdere dimensies van welzijn:fysiek, mentaal, psychologisch, milieu, medisch en spiritueel. Deze dimensies helpen je om jouw eigen gevoel van welzijn te bepalen.

Holistische filosofie

Jouw innerlijke reis is voor ons erg belangrijk. Een behandeling bij Aēstec is onderdeel en van belang voor jouw zelfvertrouwen en het accepteren van jouw lichaam. Niet alleen nu en morgen, maar voor de lange termijn. We moedigen je spiritueel aan, omdat het belangrijk is om je met meerverbonden te voelen dan alleen je lichaam. En we praten graag met je over hoe jij schoonheid ziet, wat jouw definitie ervan is en hoe een behandeling invloed kan hebben op jouw gezondheid en op jouw uiterlijk.

We willen jou voorzien van informatie waar je mee vooruit kunt.Zodat je de keuzes kunt maken waar jij je goed bij voelt. We stimuleren je om in beweging te blijven en gezond te eten en te drinken. Je kunt bij ons altijd terecht voor een goed gesprek. We zorgen ervoor dat ál onze producten wetenschappelijk getest zijn, omdat we alleen met de allerbeste producten willen werken.  

Bij Aēstec vinden we het belangrijk dat je je veilig voelt bij ons. Dat je ons vertrouwt. Dat je ons de kans geeft om jouw kunstenaar te mogen zijn. Uiterlijk zien we niet als het complete plaatje. Want je kunt jezelf nog zo prachtig maken, wanneer je je van binnen niet goed voelt, is de sparkle in je uiterlijk ook niet te zien.

We willen dat je eruit blijft zien als je zelf, maar dan meer opgefrist, jonger en hernieuwd.  

Hoe kunnen injectables positief bijdragen aan het schoonheidsideaal?

Een schoonheidsideaal is voor iedereen anders. Voor de een betekent dit eruit willen zien als in de magazines, voor de ander betekent dit een frissere uitstraling krijgen.

Met injectables kun je een heel natuurlijk resultaat krijgen, door kleine en subtiele veranderingen aan te brengen. Wij vinden het fijn om jouw verwachtingen in kaart te brengen, en na te gaan of ze reëel zijn. We gaan ook altijd het gesprek met je aan en stellen enkele belangrijke vragen zoals:Waarom wil je injectables, waarom wil je deze veranderingen, wat hoop je uit de behandeling te halen?

Injectables maken het mogelijk om de veranderingen minimaal te houden zodat je altijd op je natuurlijke zelf blijft lijken.

Wanneer je bij Aēstec bent om de meest geweldige versie van jezelf te worden, krijg je niet zomaar een behandeling. We zorgen ervoor dat jeje goed en compleet voelt zodat je stralend de salon verlaat. Bij Aēstec zijn we niet alleen expert. We zijn ook kunstenaar en vertrouweling.

Wij zijn er volledig voor jou!

Zullen we kennismaken?

Weet je al wat je wilt, of wil je eerst meer informatie? Samen met de cosmetisch arts bespreek je de opties en krijg je een persoonlijk behandelplan. Het eerste consult is altijd gratis en vrijblijvend.

Plan direct een gratis consult