16.11.2021

Aēstec schittert op Masters Expo

Aēstec is aanwezig met een schitterende stand op de exclusieve MASTERS EXPO in de RAI.

De gloednieuwe, high-end cosmetische kliniek Aēstec is aanwezig met een schitterende stand op de komende exclusieve MASTERS EXPO in de RAI. Het unieke en nu al vermaarde Aēstec opende in juli deze zomer de gracieuze deuren van de eerste vestiging aan de George Gershwinlaan - Zuidas.

Met trots laat Aēstec weten dat het aanwezig is met een indrukwekkende stand op het komende, exclusieve event MASTERS EXPO, voorheen MASTERS OF LXRY. Ontmoet de beste cosmetisch artsen van Nederland, en wordt als eerste uitgebreid bijgepraat door Rob Heilbron, de marketingdirecteur van Aēstec.


Wat is Aēstec?

Aēstec is een nieuwe cosmetische kliniek op de Zuidas in Amsterdam. Aēstec staat voor WOMEN'S EMPOWERMENT door natuurlijke schoonheid te accentueren. Aēstec maakt Injectables toegankelijker, inclusiever en aangenamer - zonder de klinische expertise van de behandeling op te offeren. Injectables kunnen bestaan uit fillers en botox. Uiteraard worden de behandelingen in de kliniek in Amsterdam uitsluitend uitgevoerd door ervaren BIG en NVCG geregistreerde artsen.

Wat is de missie van Aēstec?

  • Natuurlijke Schoonheid van vrouwen benadrukken
  • De Innerlijke Kracht van vrouwen naar boven halen
  • Vrouwen zelfvertrouwen geven


BEZOEK Aēstec, HAL 10, stand 1330 MASTERS EXPO VAN 18 t/m 22 NOVEMBER, RAI AMSTERDAM

Zullen we kennismaken?

Weet je al wat je wilt, of wil je eerst meer informatie? Samen met de cosmetisch arts bespreek je de opties en krijg je een persoonlijk behandelplan. Het eerste consult is altijd gratis en vrijblijvend.

Plan direct een gratis consult