4.7.2023

Ontdek de natuurlijke schoonheid met fillers

Bij Aēstec in Amsterdam combineren wij wetenschappelijke kennis om jouw natuurlijke schoonheid naar voren te laten komen.

Aēstec in Amsterdam is een cosmetische kliniek voor fillers van wereldklasse. Onze ervaren artsen combineren wetenschappelijke kennis om jouw natuurlijke schoonheid naar voren te laten komen. In dit blog laten we jou kennis maken met fillers, hoe een filler behandeling in zijn werking gaat, waarom onze voorkeur uitgaat naar Juvéderm fillers en waarom Aēstec de beste keuze is voor jouw cosmetische behoeften.

Wat zijn fillers?

Fillers, ook wel bekend als dermale fillers, zijn veilige en effectieve cosmetische behandelingen die worden gebruikt om volume toe te voegen, rimpels en lijntjes te verminderen en contouren te verbeteren. Ze bestaan uit biocompatibele stoffen, zoals hyaluronzuur, dat van nature in ons lichaam voorkomt. Fillers worden geïnjecteerd in de huid om deze te verjongen, en een jeugdige uitstraling te herstellen.

Hoe werken fillers?

Fillers werken door het injecteren van hyaluronzuur (gel achtige substantie) in de diepere huidlagen, waardoor volume wordt toegevoegd en de huid wordt opgevuld. Ze kunnen worden gebruikt in verschillende gebieden van het gezicht, zoals de wangen, neus lippenplooi, lippen en kaaklijn. Zo zal het volume worden hersteld en de jeugdige contouren worden verbeterd. Daarnaast stimuleren fillers de natuurlijke productie van collageen, wat bijdraagt aan een langdurig verjongend effect.

Artsen Aēstec: ‘’Fillers zijn de enige cosmetische behandelingen die direct krachtige resultaten geven. Lasers, peelings en crèmes werken heel goed, echter is dit enkel voor de oppervlakkige huid. Er is geen alternatief voor fillers om volumeverlies direct en zo nauwkeurig te herstellen.”

Waarom Juvéderm fillers?

Bij Aēstec in Amsterdam geven we de voorkeur aan Juvéderm, het meest gerenommeerde merk op het gebied van fillers. Juvéderm biedt een aantal voordelen:

  1. Natuurlijke resultaten: Juvéderm fillers zijn ontworpen om subtiele, natuurlijk ogende resultaten te bereiken. Onze ervaren artsen begrijpen de anatomie van het gezicht en passen de juiste technieken toe om jouw schoonheid te verbeteren zonder overmatige veranderingen.
  2. Veiligheid: Fillers hebben een uitstekend veiligheidsprofiel en worden wereldwijd door artsen gebruikt. Ze zijn goedgekeurd door gezondheidsautoriteiten en voldoen aan strenge kwaliteitsnormen. Juvéderm is hét nummer 1 A-merk filler en wordt al meer dan 23 jaar gebruikt. Wereldwijd zijn er al meer dan 100 miljoen Juvéderm filler behandelingen uitgevoerd. Dit maakt dat er enorm veel ervaring is opgedaan en dit het de meest veilige manier maakt. Bij Aēstec in Amsterdam zijn we de grootste Juvéderm boutique kliniek van Nederland. De artsen bij Aēstec werken met een wetenschappelijke behandelmethode die al ruim 12 jaar bestaat, om zo de juiste dosering en veiligheid te waarborgen.
  3. Langdurige resultaten: Juvéderm fillers bieden langdurige resultaten, waarbij het effect 18-24 maanden kan aanhouden. Dit betekent dat je kan genieten van een jeugdige uitstraling zonder frequente herhaal behandelingen.

Het mogelijke nadeel en hoe Aēstec dit omzeilt

Hoewel fillers over het algemeen veilig zijn, kan er in zeldzame gevallen sprake zijn van bijwerkingen op de injectieplaats, zoals zwelling, roodheid of blauwe plekken. Om de veiligheid nog meer te waarborgen en ernstige complicaties compleet te vermijden, werken wij bij Aēstec met een echografie apparaat. Wij zijn een van de eerste klinieken in Nederland, en wereldwijd, die fillers in het gezicht plaatsen met behulp van de echografie.

Daarnaast nemen onze artsen bij Aēstec uitgebreide maatregelen en evalueren wij jouw medische geschiedenis zorgvuldig tijdens de gedetailleerde consultatie.

Juvéderm fillers

Ervaar de voordelen van Juvéderm fillers bij Aēstec en herontdek jouw natuurlijke schoonheid. Met onze toewijding aan veiligheid middels de echo, het gebruik van Juvéderm fillers en de expertise van onze artsen met de wetenschappelijke methoden van het plaatsen van fillers kan je vertrouwen op resultaten die er natuurlijk uitzien en je doen stralen. Boek vandaag nog een afspraak en neem de eerste stap naar een frisse uitstraling bij Aēstec in Amsterdam!

Zullen we kennismaken?

Weet je al wat je wilt, of wil je eerst meer informatie? Samen met de cosmetisch arts bespreek je de opties en krijg je een persoonlijk behandelplan. Het eerste consult is altijd gratis en vrijblijvend.

Plan direct een gratis consult