12.11.2021

De natuurlijke effecten van wangvullers

Wangvullers kunnen een grote impact hebben op het uiterlijk en zorgen voor meer zelfvertrouwen.

Als we ouder worden, verandert ons gezicht. We raken volume in de kaaklijn kwijt, en dat komt doordat we minder collageen en hyaluronzuur aanmaken. Dit kan ervoor zorgen dat je gezicht er minder verfijnd uitziet, dater rimpels ontstaan en je huid gaat hangen. Ook wanneer je in korte tijd veel afvalt, kun je veel volume en contouren kwijtraken rond je wangen.

Wanneer een ervaren arts jouw kaken behandeld met een vuller, kan je gezicht er weer jeugdig en verfijnd uitzien, omdat jouw natuurlijke contouren weer zichtbaar worden.

Wat zijn wangvullers?

Wangvullers worden gebruikt om de verloren volume en contouren te herstellen zodat je kaaklijn weer mooi en strak wordt. Hierdoor word je huid als het ware een beetje gelift en tegelijkertijd worden de rimpellijnen weggevaagd. De dermal fillers die Aēstec gebruikt bevatten zowel hyaluronzuur en collageen, en door dit in bij jouw wangen te injecteren, krijg je jouw jeugdige look terug. Voor je het weet zie je er 5 tot 10 jaar jonger uit, op een natuurlijke manier!

Wat zijn de voordelen van wangvullers?

Wangvullers kunnen een grote impact hebben op het uiterlijk.Het is een behandeling die niet extreem is en het doet geen pijn. Andere alternatieven zoals implantaten en facelifts, zijn intensiever en drastisch en kosten ook veel meer.

Er zit weinig risico aan een wangvuller behandeling wanneer dit door één van onze ervaren en gespecialiseerde artsen wordt gedaan. Het doet geen pijn, doordat je lokaal verdoofd wordt. Je bent geen tijd kwijt aan het herstellen van de behandeling. Daarnaast komt dat de behandeling niet permanent is. Wanneer je niet tevreden bent of je wil een andere aanpak van de behandeling, is dat makkelijk en op korte termijn te doen. Wanneer de behandeling goed wordt toegepast, is het resultaat ongeveer 18 maanden!

Hoe werken wangvullers?

De dermal fillers worden in de diepe lagen van je gezicht geïnjecteerd om de verminderde volume in je gezicht te vervangen voor een natuurlijk product.

Met de arts bespreek je hoeveel vulling je nodig hebt. Het mooie van de dermal fillers tegenwoordig, is dat voor elke behoefte en behandeling wel een passende vuller bestaat. Daarom vragen we je altijd welke verwachtingen je hebt en onderzoeken we je huid om zeker te zijn dat alles op elkaar aansluit.

Welke resultaten mag ik verwachten?

Het is belangrijk om realistische verwachtingen te hebben, juist omdat het er op de persoon en de individuele behoeften wordt afgestemd. Het beste resultaat is alleen maar de creëren wanneer je de wangvuller opbouwt inplaats van in één keer veel fillers te gebruiken en er achteraf spijt van te krijgen.

Na de behandeling zul je wat zwellingen of blauwe plekken krijgen. Dit duurt niet langer dan een paar dagen. De veranderingen zijn meteen te zien, maar worden nog beter in de week na de behandeling wanneer de zwellingen minder worden en de vulling goed op zijn plek is gaan zitten. Afhankelijk van person tot persoon, zijn de resultaten minstens 18 maanden zichtbaardank zij de kwalitatieve producten die er zijn gebruikt.

Wangvullers toegepast, en nu?

Veel cliënten gebruiken naast een wangvuller ook de lipfiller behandeling. Deze behandelingen samen zorgen voor een verfrissing van de contouren in jouw gezicht waardoor jouw innerlijke jeugdigheid mooi weerspiegelt met jouw uiterlijk.

Zullen we kennismaken?

Weet je al wat je wilt, of wil je eerst meer informatie? Samen met de cosmetisch arts bespreek je de opties en krijg je een persoonlijk behandelplan. Het eerste consult is altijd gratis en vrijblijvend.

Plan direct een gratis consult