28.7.2022

Eerste fijne lijntjes? Probeer baby botox

Vooral onder jonge mensen is het een steeds vaker voorkomende term ‘’baby botox’’. Maar wat is het nou eigenlijk precies?

Wat is baby botox?

Baby botox is de ‘’light'' versie is van een gewone botox behandeling, er wordt namelijk minder botulientoxine gebruikt. Een baby botox behandeling is geschikt voor mensen met beginnende fijne lijntjes, of om preventief (diepe) rimpels tegen te gaan. Het resultaat is heel subtiel en natuurlijk. De werking van een baby botox behandeling is minder lang dan die van een gewone botox behandeling.

Voor wie is baby botox geschikt?

Een babybotox behandeling kan bijvoorbeeld geschikt zijn voor mensen met een beginnende of lichte frons rimpel. Hiermee voorkom je dat er (diepe) rimpels komen. Een baby botox behandeling duurt een paar minuten, er is weinig tot geen hersteltijd en het is vrijwel pijnloos.


Wil je weten of jij een gewone botox behandeling of baby botox behandeling nodig hebt? Boek dan een gratis consult en vraag advies aan de arts.


Klik hier voor de before & after van een baby botox behandeling uitgevoerd door een arts bij Aēstec.


Klik hier voor de prijzen van babybotox.

Zullen we kennismaken?

Weet je al wat je wilt, of wil je eerst meer informatie? Samen met de cosmetisch arts bespreek je de opties en krijg je een persoonlijk behandelplan. Het eerste consult is altijd gratis en vrijblijvend.

Plan direct een gratis consult