17.1.2024

Maak kennis met Stella Bergsma

Mijn naam is Stella Bergsma. Ik ben schrijfster, columnist en opiniemaker. Ik verkeer al jaren in het publieke oog met mijn werk en vind mijn uiterlijk daarom best belangrijk.

Ondanks dat ik feminist ben, zie ik er graag goed uit! Dit is een grapje. Feministen zijn net mensen en ik ben behoorlijk ijdel.

Ouder worden vind ik leuk, maar de veranderingen in mijn uiterlijk zijn niet altijd even makkelijk. Vooral mijn nek nekt me! Ik ontwikkel een soort kalkoenlook die me maar matig bevalt. Een klein kwabje dat alleen met het neurotische oog zichtbaar is. Ook krijg ik van die cirkels, je weet wel, van die jaarringen die vrouwen in hun hals krijgen. Bij bomen leuk, zodat je kunt tellen hoe oud ze zijn, maar bij mezelf vind ik het minder charmant.

Het is sowieso opvallend dat wat ik bij mezelf niet mooi vind, ik bij een ander vaak helemaal niet zo ergerlijk vind. En ik irriteerde me dus aan die nek.

Ik doe veel fotoshoots en kom regelmatig op televisie. Als ik mezelf dan terugzag en ook als ik gewoon in de spiegel keek, vond ik het heel afleidend. Het trok de aandacht, terwijl ik liever zou hebben dat mijn mooie mond en sprekende ogen dat zouden doen.

Ik wilde er iets aan doen, maar wel iets dat niet te intensief was. Geen snijerij nog voor mij. Zo kwam ik dus bij Aestec terecht voor een Profhilo-behandeling. Ik had daarover gelezen dat het een heel natuurlijke, niet al te ingrijpende behandeling was en dat sprak me aan.

Prophilo is een hyaluronzuur dat wordt ingespoten in je nek (of een ander gebied) met als doel dat je huid nieuw collageen gaat aanmaken waardoor je weer strakker wordt. Je wordt bij Aestec geweldig behandeld, er werken hele leuke dames en ze hebben heerlijke cappuccino!

Ik zag al niet op tegen de prikjes omdat ik wel vaker dingen als botox en fillers heb gedaan en ik mooi genoeg wil zijn om pijn te lijden. Maar ik vond de behandeling nog meer meevallen dan ik had verwacht. Het was een peulenschilletje, stukje cake, appeltje eitje, noem maar op. Je krijgt ook nog verdovingscrème opgesmeerd, waardoor je nog minder voelt. Het was zo voorbij omdat ik werd afgeleid door een gesprekje met de arts en de lieftallige assistente die me filmde.

Na een maand zou er resultaat zichtbaar moeten zijn en dat is ook zo. Ik ben nu twee maanden verder en het beeld van mijn nek is veel rustiger en zachter. De jaarringen zijn minder aanwezig. Je ziet ze nog wel, maar gewoon niet zo geprononceerd. Dat vind ik ook fijn.

Ik ben pro age. Ik zie er graag op mijn best uit, maar wel gewoon als mijn leeftijd. Ik ben erg tevreden. Ik zou voor een tweede behandeling gaan, maar omdat het resultaat van mijn nek nu al zo mooi was, besloten we mijn gezicht aan te pakken.

Ik had net een theatertour door het land gedaan en mijn huid zag er erg moe en dof uit. Zo’n drie weken geleden kreeg ik dus prikjes in mijn gezicht. Dit keer zonder verdovingscrème, maar ook dat was echt prima te doen. Een beetje scherp, maar zo voorbij. En ik begin nu al de resultaten te zien. Ik krijg veel reacties in mijn omgeving en ook op internet over hoe fris en stralend ik eruit zie en dat is ook precies hoe ik me voel.

Ik vind Profhilo een prachtig product. Het is een lichaamseigen stof en daardoor is het eerder ondersteunend dan dat het je verandert. Veel mensen zijn slecht geïnformeerd en denken dat alles wat je inspuit een nep en plastic resultaat geeft. Profhilo helpt juist om de natuurlijke schoonheid van vrouwen te benadrukken, zodat ze kunnen stralen op elke leeftijd. Schoonheid is niet per se alleen maar jeugd. Het is een uitstraling, een glans, een kroon op je zelfvertrouwen. En Profhilo en Aestec kunnen daarbij helpen. Ik ben echt enthousiast en ik ga zeker nog terug. Al was het maar voor de heerlijke cappuccino!

Zullen we kennismaken?

Weet je al wat je wilt, of wil je eerst meer informatie? Samen met de cosmetisch arts bespreek je de opties en krijg je een persoonlijk behandelplan. Het eerste consult is altijd gratis en vrijblijvend.

Plan direct een gratis consult