3.4.2024

Aēstec zet baanbrekende stap door cryptobetalingen te accepteren

Aēstec heeft een baanbrekende stap gezet in de cosmetische industrie door als een van de eerste klinieken in Europa cryptobetalingen te accepteren voor hun Botox en filler behandelingen.

Deze innovatieve betaalmethode onderstreept de vooruitstrevende aanpak van Aēstec en hun toewijding aan het bieden van uitzonderlijke service en gemak aan hun cliënten.

Met deze nieuwe betalingsoptie speelt Aēstec in op de groeiende vraag naar meer flexibiliteit en diversiteit in betaalmethoden, vooral onder de technisch onderlegde en financieel innovatieve cliënten. Cryptobetalingen, bekend om hun veiligheid en transparantie, bieden een alternatief voor traditionele betaalmethodes en stellen cliënten in staat om op een moderne en privacygerichte manier voor hun behandelingen te betalen.

De introductie van cryptobetalingen bij Aēstec is niet alleen een primeur voor cosmetische klinieken in Europa, maar benadrukt ook het streven van de kliniek naar innovatie en het omarmen van de toekomst van financiële transacties. Door de acceptatie van diverse cryptocurrencies stelt Aēstec cliënten in staat om te profiteren van de snelle, efficiënte en veilige overdrachten die kenmerkend zijn voor deze betaalmethode.

De beslissing van Aēstec om cryptobetalingen te accepteren, weerspiegelt hun visie om voorop te lopen in zowel cosmetische zorg als klantenservice. Deze stap is slechts één voorbeeld van hoe Aēstec blijft innoveren en de grenzen verlegt in de cosmetische industrie, met als doel het bieden van een ongeëvenaarde ervaring aan iedere cliënt.

Zullen we kennismaken?

Weet je al wat je wilt, of wil je eerst meer informatie? Samen met de cosmetisch arts bespreek je de opties en krijg je een persoonlijk behandelplan. Het eerste consult is altijd gratis en vrijblijvend.

Plan direct een gratis consult