29.1.2024

A coffee with Pauly van der Leest

Ik ben Pauly van der Leest, 51 jaar en woonachtig in Amsterdam. Ik werk fulltime als consultant Sociale Zekerheid bij KLM. Daarnaast heb ik een bijna volwassen dochter waar ik geweldig trots op ben.

Kun je ons vertellen of je ooit onzekerheden hebt gehad?

De laatste jaren is het volumeverlies in mijn gezicht enorm toegenomen. Doordat ik een slank en spits gezicht heb, teken ik daardoor snel. Met als resultaat een vermoeid en somber uiterlijk. Dit past niet bij hoe ik me voel. De sombere uitstraling komt, doordat je van die ‘hamsterzakjes’ krijgt die je mond naar beneden doen lijken hangen. Door de fronsrimpels tussen mijn ogen kreeg ik ook een strenge blik. Ik wilde graag een zachte blik en een frissere uitstraling zonder dat mijn mimiek veranderde.

Welke behandeling heb je ondergaan om huidverslapping tegen te gaan?

Ik heb gekozen voor de Aēslift liquid facelift en botox voor de fronsrimpels.

Hoe heb je de behandeling ervaren?

De behandeling is zeer professioneel uitgevoerd. Met liefde en geduld, zo heb ik het ervaren. De arts heeft alles duidelijk uitgelegd en gaf bij elke stap aan wat ze ging doen. Daarnaast zo hartelijk ontvangen. Het waren enorm veel prikken maar echt heel pijn deed het niet. Overigens was het behandelde gebied een paar dagen een beetje blauw, maar daar was ik over geïnformeerd van tevoren.

Wat was de reden dat je voor Aēstec hebt gekozen?

Dit kwam door een aantal redenen. Ten eerste, aangezien holistische visie van Aēstec mij erg aanspreekt. Daarnaast heb ik het onderzoek gelezen dat Aēstec in samenwerking met Erasmus MC heeft uitgevoerd en als laatste werkt de arts met echoapparatuur voor een veilige behandeling. Alles bij elkaar gaf mij een zeer vertrouwd gevoel, waardoor ik uiteindelijk voor Aēstec heb gekozen.

Hoe kijk je naar het ouder worden?

Ik ben enorm tevreden met het resultaat. Het heeft mijn zelfvertrouwen een enorme boost gegeven, ik krijg weer een glimlach als ik in de spiegel kijk. Ik omarm het ouder worden; het is in de eerste plaats een geschenk om gezond te zijn. Daarnaast wil ik wel graag mooi oud worden met een zachte en frisse uitstraling, dat is gelukt. Kortom, dit is een mooi cadeau aan mezelf!

Zullen we kennismaken?

Weet je al wat je wilt, of wil je eerst meer informatie? Samen met de cosmetisch arts bespreek je de opties en krijg je een persoonlijk behandelplan. Het eerste consult is altijd gratis en vrijblijvend.

Plan direct een gratis consult