13.6.2024

A coffee with Caroline Veenman-Willaert

Mijn naam is Caroline Veenman-Willaert. Ik ben 53 jaar en al 34 jaar getrouwd. We hebben vier kinderen en vier kleinkinderen.

Leontine Ruiters bij Aēstec

“Zolang je nog maar kunt bewegen”

- Podcast Lon & Leo

Beluister de hele podcast

Ik begon pas laat met werken, toen de kinderen groot waren. Nu ben ik makelaar en volg ik een coachopleiding, wat ik nog leuker vind. Mensen helpen groeien, zelfvertrouwen geven, en hen de regie over hun leven laten nemen, vind ik geweldig. Ik draag graag op een respectvolle en eerlijke manier bij en gun dit iedereen.

Had je onzekerheden?

Ja! Er zijn veel dingen die ik zou willen verbeteren, maar ik wil mezelf blijven! Alleen ingrepen die te ver gaan, zijn zichtbaar, en dat wilde ik absoluut niet. Als het goed is gedaan, zie je alleen dat iemand er fris uitziet, maar niet wat er precies is veranderd. Dit hield me lang tegen om de stap te nemen. Het is belangrijk om te kiezen voor subtiele verbeteringen die je totaalbeeld verjongen zonder dat je kunt zien waar gesleuteld is. Dit betekent ook dat je sommige gebieden niet aanpakt, hoe verleidelijk dat ook is.

Welke behandeling heb je gedaan?

De Aēslift™ liquid facelift en wat botox rond de ogen om de diepe lijntjes wat te verzachten.

Hoe was de behandeling?

Ik zag er best tegenop, vooral fillers kunnen pijnlijk zijn. Ik gaf dit aan bij de arts en kreeg eerst Emla zalf om de huid te verdoven. De injecties bevatten ook verdoving. Uiteindelijk viel de behandeling mee. Het was goed te doen, en dat zegt iemand die het liefst wegloopt bij het epileren van wenkbrauwen.

Waarom koos je voor Aēstec?

Ik volg Aēstec al een tijdje op social media en vond geen enkele na-foto er onnatuurlijk uitzien. De keuze was dus heel erg voor de hand liggend!

Hoe kijk je verder op het ouder worden?

Ik heb geen probleem met ouder worden. Ik ben 53 en daar ben ik helemaal oké mee. Ik hoef er niet uit te zien als 35, maar ik wil er wel zo goed mogelijk uitzien voor mijn leeftijd. Verzorging van jezelf met make-up, kleding, haren en nagels vind ik belangrijk, en een cosmetische behandeling hoort daar wat mij betreft ook bij. Zolang het classy en smaakvol blijft!

Zullen we kennismaken?

Weet je al wat je wilt, of wil je eerst meer informatie? Samen met de cosmetisch arts bespreek je de opties en krijg je een persoonlijk behandelplan. Het eerste consult is altijd gratis en vrijblijvend.

Plan direct een gratis consult