30.11.2023

A coffee with Astrid Derks

Astrid Derks, 60 jaar oud, onthult hoe de Aēslift Liquid Facelift niet alleen fysiek, maar ook mentaal voor een boost heeft gezorgd.

Hi Astrid! Zou je jezelf willen voorstellen? We zijn erg benieuwd naar jouw verhaal!

Ik ben Astrid Derks, 60 jaar oud en heb 20 jaar lang in de financiële sector gewerkt. Nu ben ik alweer 18 jaar werkzaam als receptioniste, planner en gastvrouw bij ThermenLaMer in Almere. Mijn functie vereist een representatieve uitstraling, wat mij motiveert om er verzorgd uit te blijven zien.

Kun je ons vertellen of je ooit onzekerheden hebt gehad?

Ik ben altijd slank geweest gedurende mijn hele leven, wat veel voordelen heeft. Echter, naarmate ik ouder werd, merkte ik dat dit in mijn gezicht minder gunstig uitpakte. Ik begon last te krijgen van "hamsterwangen" en diepere lijnen, wat me een vermoeide of ontevreden uitstraling gaf.

Omdat ik nog nooit eerder cosmetische ingrepen had ondergaan, vond ik het best een grote stap. Ondanks dit, heb ik vandaag de dag nog steeds geen spijt van mijn beslissing om naar Aēstec te gaan.

Welke behandeling heb je ondergaan om huidverslapping tegen te gaan?

De Aēslift liquid facelift. Deze behandeling heeft mij niet alleen fysiek, maar ook mentaal voor een boost gezorgd. Het verschil is subtiel, maar de hamsterwangen zijn aanzienlijk verminderd en de rimpels zijn minder diep geworden.

Hoe heb je de behandeling ervaren?

De behandeling zelf was goed te doen zonder enige verdoving, en ik heb er ook naderhand geen problemen mee gehad. Hooguit merkte ik een lichte zwelling in de kaaklijn en wat blauwe plekjes.

Wat was de reden dat je voor Aēstec hebt gekozen?

De voor- en nafoto's en duidelijke video's spraken mij echt aan! Dit was dan ook de reden waarom ik voor Aēstec koos.

Hoe kijk je naar het ouder worden?

In het nagesprek vroeg de arts of ik tevreden was. Hoewel er nog ruimte is voor verbetering, bijvoorbeeld door wat meer volume aan mijn wangen toe te voegen vanwege mijn dunne huid, wil ik toch niet overdrijven en mijn eigen identiteit behouden. Voor mij blijft het belangrijkste om gezond ouder te worden.

Zullen we kennismaken?

Weet je al wat je wilt, of wil je eerst meer informatie? Samen met de cosmetisch arts bespreek je de opties en krijg je een persoonlijk behandelplan. Het eerste consult is altijd gratis en vrijblijvend.

Plan direct een gratis consult